News-Piper

Eurovision 2017: Στον τελικό Ελλάδα και Κύπρος

Την επιστροφή της Ελλάδας στον τελικό της Eurovision μετά το περσινό φιάσκο με τους Argo, «σφράγισε», το βράδυ της Τρίτης, η   Demy , κε...

Την επιστροφή της Ελλάδας στον τελικό της Eurovision μετά το περσινό φιάσκο με τους Argo, «σφράγισε», το βράδυ της Τρίτης, η Demy, κερδίζοντας ένα από τα δέκα «εισιτήρια» του α’ ημιτελικού. Στην μεγάλη βραδιά θα διαγωνιστεί και η Κύπρος, καθώς προκρίθηκε και ο Hovig!

Η τραγουδίστρια και η ομάδας της παρουσίασαν με πολύ καλό τρόπο το This Is Love και κατάφεραν να προκριθούν, όπως, εξάλλου, προεξοφλούσαν και τα προγνωστικά.
Οι δέκα χώρες που θα διαγωνιστούν στον τελικό του Σαββάτου είναι (με την σειρά που ανακοινώθηκαν – η βαθμολογία θα γίνει γνωστή μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού): Μολδαβία, Αζερμπαΐτζάν, Ελλάδα, Σουηδία, Πορτογαλία, Πολωνία, Αρμενία, Αυστραλία, Κύπρος και Βέλγιο.
Θυμίζουμε πως άλλες δέκα χώρες θα προκύψουν από τον β’ ημιτελικό, την Πέμπτη, ενώ απευθείας στον τελικό προκρίνονται οι λεγόμενες Big-5 χώρες   (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο) και η διοργανώτρια (Ουκρανία).
Συγχαρητήρια!!!

Related

showbiz 5018306904387412343

Follow us


item