News-Piper

Θλίψη! Πέθανε ο Στάθης Ψάλτης- "Βασικά...καληνύχτα σας!"

Την τελευταία του πνοή, στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας όπου νοσηλευόταν εδώ και περίπου ένα μήνα, άφησε ο   Στάθης Ψάλτης , το πρωί της Παρ...

Την τελευταία του πνοή, στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας όπου νοσηλευόταν εδώ και περίπου ένα μήνα, άφησε ο Στάθης Ψάλτης, το πρωί της Παρασκευής.

«Δυστυχώς είναι αλήθεια… Ο Στάθης “έφυγε”», δήλωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το People η Άννα Φόνσου, κάνοντας γνωστή την δυσάρεστη είδηση.
Ο αγαπητός ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 66 ετών, καθώς έχασε την «μάχη» που έδινε μετά την διάγνωσή του με καρκίνο. Μάλιστα, μπήκε στο νοσοκομείο με βαριά και προχωρημένη μορφή της νόσου, γεγονός που δεν άφησε -και δεν αφήνει- ιδιαίτερο περιθώριο από ιατρικής πλευράς, ενώ την Κυριακή του Πάσχα μεταφέρθηκε στην εντατική, καθώς παρουσιάστηκε πρόβλημα στο αναπνευστικό του σύστημα.
Ο Στάθης Ψάλτης γεννήθηκε το 1951 στο Βέλο Κορινθίας, όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια μέχρι την ηλικία των 11 ετών όταν η οικογένειά του μετακόμισε στο Αιγάλεω. Σπούδασε στη δραματική σχολή του Κωστή Μιχαηλίδη και έπαιξε σε πολλές ταινίες αλλά και στο θέατρο.
Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής  στη δεκαετία του 1980, με εμπορικές ταινίες που προβάλλονται ακόμα και σήμερα, όπως οι Καμικάζι Αγάπη Μου, Τροχονόμος Βαρβάρα, Τα Καμάκια, Βασικά Καλησπέρα Σας, Έλα Να Αγαπηθούμε Ντάρλινγκ και Μάντεψε Τι Κάνω Τα Βράδια.
Υπήρξε παντρεμένος με την Τάρια Μπούρα την καλλονή που στη δεκαετία του ’90 παρουσίαζε την μόδα στον Πρωινό Καφέ, ενώ το 2006 παντρεύτηκε την ηθοποιό Χριστίνα Ψάλτη, η οποία έμεινε στο πλευρό του μέχρι το τέλος.

peoplegreece.com

Related

showbiz 6814295669962580947

Follow us


item