News-Piper

The Voice: Ποιός παίκτης αναδείχθηκε νικητής

Σε «μάχη» ανάμεσα στα μέλη της ίδιας ομάδας, αυτής του   Κωστή Μαραβέγια , κατέληξε ο   τελικός   του   The Voice !


Σε «μάχη» ανάμεσα στα μέλη της ίδιας ομάδας, αυτής του Κωστή Μαραβέγια, κατέληξε ο τελικός του The Voice!

Στην πρώτη φάση της βραδιάς, οι οκτώ φιναλίστ έγιναν τέσσερις, με τον Πάνο Μουζουράκη να μένει χωρίς παίκτες καθώς κανείς δικός του δεν προκρίθηκε. Ακολούθως, οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι βγήκαν ξανά στη σκηνή, φάση από την οποία προέκυψαν οι δύο «μονομάχοι», οι Κασσιανή Λειψάκη και Γιάννης Μαργάρης, αμφότεροι από την ομάδα του Κωστή.
voice nikitis b2
Τελικά, το κοινό ανέδειξε ως μεγάλο νικητή του talent show τον Γιάννη Μαργάρη, ο οποίος κερδίζει ένα δισκογραφικό συμβόλαιο και ένα αυτοκίνητο!
giannis margaris 3
Ο Γιάννης είναι 22 ετών και είναι από την Αυγόρου, στην Αμμόχωστο της Κύπρου, ενώ ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι.
giannis margaris 1

Στις blind auditions ερμήνευσε το Crazy, κάνοντας τον Κωστή Μαραβέγια και την Έλενα Παπαρίζου να γυρίσουν αμέσως και τον Πάνο Μουζουράκη λίγο πριν το φινάλε του τραγουδιού. Στις επόμενες φάσεις του παιχνιδιού, ο 22χρονος έκλεψε τις εντυπώσεις ερμηνεύοντας κυρίως ξένα τραγούδια, ενώ το τελευταίο τραγούδι που ερμήνευσε στη σκηνή του The Voice, πριν αναδειχθεί νικητής, ήταν το Ζητάτε Να Σας Πω του Αττίκ.


peoplegreece.com


Related

rouvas 8495458236338221030

Follow us


item