News-Piper

Γιώργος Μανίκας: H απάντησή του για το Survivor και οι νέοι παίκτες που θα μπουν στην ομάδα των Διασήμων

Ο   Γιώργος Μανίκας   ήταν ένας από τους πρώτους celebrities που ακούστηκαν για συμμετοχή στο   Survivor , δεδομένης και της συμμετοχής ...

Ο Γιώργος Μανίκας ήταν ένας από τους πρώτους celebrities που ακούστηκαν για συμμετοχή στο Survivor, δεδομένης και της συμμετοχής του «κολλητού» του, Στέλιου Χανταμπάκη, ωστόσο, στον Άγιο Δομίνικο δεν τον είδαμε ποτέ, ενώ πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι θα είναι ένας από τους τρεις που θα μπουν στο παιχνίδι στη συνέχεια.

Μέχρι σήμερα, το μοντέλο δεν είχε αναφερθεί ποτέ στην ενδεχόμενη συμμετοχή του στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ, κάτι που τελικά έκανε το βράδυ της Πέμπτης, με ανάρτηση στο Instagram που αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο είπε «όχι».

Θηκη κινητου με φωτογραφια ή κειμενο της επιλογής σας
Στο βίντεο που «ανέβασε», ο Γιώργος είναι μαζί με τον γιο του στο αμάξι και τον ρωτάει ευθέως αν θέλει να πάει στη ζούγκλα. «Αύριο ο άνδρας της ζωής μου, η ζωή της ζωής μου, ο AJ, γίνετε 4!!!! Πριν αρκετές μέρες έπρεπε να αποφασίσω αν θα τον αφήσω για αρκετό καιρό και να πάω στα ξένα, του ζήτησα να αποφασίσει εκείνος ότι ήθελε άσχετα από το προσωπικό όφελος που θα είχα… Το μόνο που μου ζήτησε είναι να είμαι εδώ στα γενέθλιά του γιατί θα του έλειπα πολύ στο party που θα έκανε αν δεν ήμουν…. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ!!!», έγραψε στη λεζάντα.
Στο μεταξύ, οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού φαίνεται πως έχουν καταλήξει στα πρόσωπα που θα ενισχύσουν την ομάδα των celebrities. Πρόκειται για τους Ελευθερία Ελευθερίου, Μάγκυ Χαραλαμπίδου και Χρήστο Χολίδη.
peoplegreece.com

Related

media 6605323802563421477

Follow us


item