News-Piper

Survivor: Επιστρέφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στους Μαχητές;

Σήμερα το πρωί η διευθύντρια προγράμματος του   ΣΚΑΪ , Άλκηστις Μαραγκουδάκη μίλησε στην πρωινή εκπομπή του καναλιού, που παρουσιάζει ο ...

Σήμερα το πρωί η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη μίλησε στην πρωινή εκπομπή του καναλιού, που παρουσιάζει ο Βασίλης Λυριτζής με τον Δημήτρη Οικονόμου. Αφορμή στάθηκε η δραματική εξέλιξη στο Survivor μετά το τροχαίο που είχαν οι Μαχητές.

Αναλυτικά αναφέρθηκε στην ανακατάταξη των παικτών μεταξύ των δύο ομάδων που θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Μάλιστα ξεκαθάρισε πως το παιχνίδι έχει προχωρήσει αρκετά, γεγονός που δεν επιτρέπει την είσοδο νέων παικτών καθώς εκείνοι θα ξεκινούσαν από καλύτερη αφετηρία! Ανάμεσα στα πιο πιθανά ονόματα που θα αλλάξουν στρατόπεδα φαίνεται να είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
Το λογικό λοιπόν είναι να υπάρξουν μετακινήσεις από τους Διάσημους στους Μαχητές, ώστε να υπάρξει ισορροπία. Ακόμη η κ.Μαραγκουδάκη, αποκάλυψε πως ήδη έχει διεξαχθεί το πρώτο αγώνισμα επάθλου μετά το τροχαίο ατύχημα, το οποίο είναι λιγότερο απαιτητικό από τα προηγούμενα και θα προβληθεί στους δέκτες μας τις επόμενες ημέρες.

peoplegreece.com

Related

media 9033040811674924127

Follow us


item