News-Piper

Η Ματθίλδη Μαγγίρα αποκάλυψε -κατά λάθος- ποια ηθοποιό χαστούκισε ο Χατζηπαναγιώτης στα παρασκήνια!

Μία απίστευτη αποκάλυψη έκανε άθελά της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Μία απίστευτη αποκάλυψη έκανε άθελά της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Η δημοφιλής ηθοποιός ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή για τα δημοσιεύματα τα οποία έχουν κατά καιρούς γραφτεί και δεν ήταν αλήθεια και στάθηκε σε ένα περιστατικό κάνοντας άθελά της μια απρόσμενη αποκάλυψη.
Η Ματθίλδη Μαγγίρα λοιπόν είπε για τις φήμες ότι το 1999-2000 όταν έπιαζε στην παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους» κατά τη διάρκεια ενός καβγά δέχτηκε χαστούκι από τον συμπρωταγωνιστή της, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Η ηθοποιός λοιπόν αρνήθηκε ότι δέχτηκε αυτή το χαστούκι επιβεβαιώνοντας όμως το περιστατικό ότι ο Χ. Χατζηπαναγιώτης δηλαδή είχε όντως χαστουκίσει κάποιαν. «Είχε γραφτεί ότι είχα φάει χαστούκι από τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη τότε στο θέατρο Αποθήκη, στο «Σεσουάρ για δολοφόνους». Τελικά δεν το έφαγα εγώ το χαστούκι, το είχε φάει άλλη ηθοποιός. Είχε πέσει ένα χαστούκι τότε σε ένα καβγά, αλλά δεν τον έφαγα εγώ. Γράφανε όμως ότι το έφαγα εγώ! Και τους πήρα και λέω παιδιά «διορθώστε το, δεν το έφαγα εγώ το χαστούκι, το έφαγε η τάδε»…»
Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε ότι οι μόνες γυναίκες που έπαιζαν στον θίασο εκείνη τη θεατρική χρονιά ήταν η Ματθίλδη Μαγγίρα και η Υρώ Μανέ… Σε όσους δεν το θυμούνται να υπενθυμίσουμε ότι την ίδια χρονιά Υρώ Μανέ και Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έπαιζαν μαζί και στα «Εγκλήματα» τους «Φλώρα» και «Αχιλλέα».

youweekly.gr

Related

showbiz 5974549472259877897

Follow us


item