News-Piper

«Μούδιασαν» Μπεκατώρου-Ουγγαρέζος στο άκουσμα του διαζυγίου των Σκορδά-Λιάγκα!

Πριν από λίγες ώρες, ανακοινώθηκε το διαζύγιο της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Ο χωρισμός τους γνωστοποιήθηκε μετά από σχετικές ...

Πριν από λίγες ώρες, ανακοινώθηκε το διαζύγιο της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Ο χωρισμός τους γνωστοποιήθηκε μετά από σχετικές δηλώσεις που έκαναν στην εφημερίδα «Real News», η οποία κυκλοφορεί αύριο.

Στην εκπομπή «Σου Κου», σχολιάστηκε το διαζύγιο των παρουσιαστών, με την αμηχανία να επικρατεί στους παρουσιαστές. Όπως είναι γνωστό, τόσο η Μαρία Μπεκατώρου, όσο και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, είναι πολύ καλοί φίλοι της Φαίης και του Γιώργου. «Μουδιασμένοι» και χωρίς να θέλουν να επεκταθούν πολύ, σχολίασαν το θέμα που απασχολεί τα Μέσα τις τελευταίες ώρες.
«Μας βλέπετε έτσι, λίγο μουδιασμένους, αλλά τι να πω… Θα κρυβόμασταν πίσω από το δάχτυλό μας αν δεν αναφερόμασταν στο συγκεκριμένο γεγονός. Απλά αργήσαμε γιατί είναι μέλη της οικογένειας του ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, οπότε θέλαμε να ξέρουμε σίγουρα τι είμαστε σε θέση να πούμε, όπως το μεταφέρει η οικογένεια», ανέφερε πρώτος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Παράλληλα συνέχισε τονίζοντας: «Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι δεν υπάρχει περίπτωση τόσο ο Γιώργος, όσο και η Φαίη να κάνουν καμία περαιτέρω αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα. Δεν θα τους ακούσετε καθόλου να μιλάνε γι’ αυτό, πέρα από αυτή τη δήλωση. Αυτή και εδώ τελειώνει. Υπεραγαπούν τα παιδιά και είναι όλη μέρα μαζί τους και οι δύο. Το γνωρίζω αυτό. Ο λόγος που γίνεται αυτή η δήλωση είναι ότι ο Γιώργος και η Φαίη μπαίνουν μέσα στο σπίτι σας όλα αυτά τα χρόνια, οπότε το λιγότερο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να πουν όλο αυτό που συμβαίνει στο βαθμό που όλοι δικαιούμαστε να το γνωρίζουμε».
Τέλος, η Μαρία Μπεκατώρου σχολίασε: «Κάπως έτσι πρέπει να χειριστούμε κι εμείς το θέμα. Να σεβαστούμε τα παιδιά. Έχουν καταφέρει να κρατήσουν μια ωραία ησυχία όλο αυτό το διάστημα γύρω από αυτό το θέμα. Ήταν μια πολύ δύσκολη διαδικασία να φτάσουν ως εδώ και ο τρόπος που θα το διαχειριστούν»
peoplegreece.com

Related

skorda 5410509583471113966

Follow us


item