News-Piper

Νέες αποκαλύψεις για το διαζύγιο Λιάγκα- Σκορδά- Τι αναφέρει συνεργάτης τους

Δρόμους χωριστούς και στην προσωπική τους  ζωή αποφάσισαν να τραβήξουν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, όπως σας ενημερώσαμε, μετά α...

Δρόμους χωριστούς και στην προσωπική τους  ζωή αποφάσισαν να τραβήξουν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, όπως σας ενημερώσαμε, μετά από έξι χρόνια έγγαμου βίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, το  πρώην ζευγάρι, συνεχίζει να μένει κάτω από την ίδια στέγη, όμως και οι δυο τους κάνουν τις πρώτες κινήσεις για να μείνουν χωριστά.
Η καθημερινότητά τους δεν έχει αλλάξει πολύ, αφού κύριο μέλημα και των δύο είναι τα παιδιά τους, ο πεντέμισι χρόνων  Γιάννης και δυόμισι χρόνων  Δημήτρης. 
Χειροποίητα κοσμήματα


Γιώργος και Φαίη τα Σαββατοκύριακα αφιερώνουν πολύ χρόνο στα αγγελούδια τους κάνοντας μαζί τους πολλές δραστηριότητες.
Άνθρωπος από το περιβάλλον της δουλειάς τους αναφέρει χαρακτηριστικά πως Γιώργος και Φαίη, μπορεί να χώρισαν, ο ένας ωστόσο μένει σημαντικός στη ζωή του άλλου, αλλά και άτομο από το φιλικό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού τονίζει πως ο ένας συνεχίζει να νοιάζεται για τον άλλον.
Μπορεί η αυλαία στο γάμο τους να έπεσε, ο ένας όμως τρέφει βαθιά εκτίμηση και αγάπη για τον άλλον. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να μη συμβαίνει αυτό όταν οι δυο τους έχουν δύο υπέροχα παιδιά που πάντα θα τους ενώνουν

star.gr

Related

skorda 2762722095446301662

Follow us


item