News-Piper

Θύμα ενόπλων η Kim Kardashian - Την λήστεψαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της!

Όμηρος ενόπλων, που ήταν ντυμένοι αστυνομικοί, φέρεται να κρατήθηκε μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Παρίσι η Kim Kardashian!

Όμηρος ενόπλων, που ήταν ντυμένοι αστυνομικοί, φέρεται να κρατήθηκε μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Παρίσι η Kim Kardashian!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα, δύο άνδρες μπήκαν στο δωμάτιο και, με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν από τη διάσημη τηλεπερσόνα, που βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στη γαλλική πρωτεύουσα ελέω της Εβδομάδας Μόδας, κοσμήματα αξίας αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων.
54.jpg
(H ανάρτηση της Kim στα social media λίγες ώρες πριν τη ληστεία)

«Η Kim έχει κλονιστεί άσχημα, αλλά είναι σώα και αβλαβής», ανέφερε ο εκπρόσωπός της, ενώ από τη γαλλική Αστυνομία επιβεβαίωσαν το συμβάν, προσθέτοντας πως δεν μπορούν να πουν λεπτομέρειες καθώς η έρευνα είναι σε εξέλιξη.
Πληροφορίες του διεθνούς Τύπου αναφέρουν πως η 35χρονη τηλεπερσόνα διαμένει στο «Ritz Hotel» του Παρισιού, ενώ οι αδερφές της, Kourthneyκαι Kaylie που επίσης βρίσκονται στο Παρίσι, μένουν σε άλλο χλιδάτο ξενοδοχείο και δεν κινδύνευσαν.
Pac Σκουλαρίκια Kim

Την ώρα της ληστείας, ο σύζυγος της Kim Kardashian, Kanye West, έδινε συναυλία στην Νέα Υόρκη, την οποία διέκοψε για να σπεύσει στο πλευρό της. Σύμφωνα, μάλιστα, με ανάρτηση στα social media, το κοινό ενημερώθηκε πως υπήρχε «έκτακτη οικογενειακή ανάγκη».
kanye_10.jpg

Related

hot 5713504001128698339

Follow us


item