News-Piper

«Τα Πέντε Κλειδιά»: Με μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης η πρεμιέρα...

Το ερωτικό θρίλερ του ομώνυμου βιβλίου «Τα Πέντε Κλειδιά», της δημοφιλούς συγγραφέως Λένας Μαντά,  ξεκινά και η ανατρεπτική πλοκή της νέα...

Το ερωτικό θρίλερ του ομώνυμου βιβλίου «Τα Πέντε Κλειδιά», της δημοφιλούς συγγραφέως Λένας Μαντά,  ξεκινά και η ανατρεπτική πλοκή της νέας σειράς του ΑΝΤ1 θα ζωντανεύει στις οθόνες μας καθημερινά στις 16:00.

Τα ποσοστά τηλεθέασης που έκανε η νέα καθημερινή σειρά ήταν μεγάλα αφού στο σύνολο σημείωσε 25,2 ενώ στο νεανικό κοινό 18,3.


Χειροποίητα κοσμήματα
Τι θα δούμε σήμερα;
Η Κυβέλη κάνει έναν κατάλογο με υπόπτους, ανάμεσα στους οποίους βάζει και την νταντά της μικρής την Κατερίνα, θ’ αρχίσει να ψάχνει τη ζωή της. Βασικός ύποπτος όμως είναι ο πατέρας της Μαργαρίτας, ο Ρήγας, ο μεγάλος νεανικός έρωτας της Κυβέλης με τον οποίο είχε μια σύντομη σχέση ξανά όταν ο άντρας της έλειψε για αρκετό καιρό μακριά για δουλειές. Ζητάει από τον Λεωνίδα να την πάει στο σκοπευτήριο, θέλει να μάθει να χειρίζεται τα όπλα, για κάθε ενδεχόμενο. Η Κίκα αποφασίζει να γράψει βιβλίο με τις ιστορίες των μεγάλων οικογενειών του νησιού, να ξεσκεπάσει μυστικά τους. Ο Νικολάου καυγαδίζει με την γυναίκα του την Νάντια η οποία έχει καταλάβει ότι την απατάει. Έξω όμως από το σπίτι του Νικολάου ο Τζίμης με την Σούγκαρ σχεδιάζουν ριφιφί.

tvnea.com

Related

media 8414793685414710209

Follow us


item