News-Piper

Εξέλιξη που προκαλεί ανατριχίλα: Η JoBenet δολοφονήθηκε από τον αδερφό της!

Είκοσι χρόνια έχουν περάσει από τη δολοφονία της 6χρονης  JonBenet Ramsey  που σόκαρε την Αμερική αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη.

Είκοσι χρόνια έχουν περάσει από τη δολοφονία της 6χρονης JonBenet Ramsey που σόκαρε την Αμερική αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη.
Μια ομάδα εμπειρογνωμόνων επανεξέτασε τα στοιχεία της υπόθεσης και κατέληξε στο ότι η μικρή δολοφονήθηκε από τον μεγαλύτερο αδερφό της, Burke και οι γονείς τους κάλυψαν το φόνο που έγινε με ένα μπολ με ανανά.
Το πόρισμα της έρευνας προβλήθηκε χθες το βράδυ σε ντοκιμαντέρ του CBS και σήμερα η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου.
Το χρονικό
Στις 26 Δεκεμβρίου, η μητέρα της 6χρονης κάλεσε στην οικία της οικογένειας την αστυνομία και δήλωσε ότι η κόρη της είχε απαχθεί μέσα από το σπίτι. Παρόλα αυτά, η μικρή βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα χτυπημένη και στραγγαλισμένη στο κελάρι του σπιτιού της. Οι γονείς αρνήθηκαν να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε έρευνα.

Οι δηλώσεις
Ο αδερφός του θύματος, Burke Ramsey, μίλησε για πρώτη φορά on camera, ύστερα από είκοσι χρόνια. «Τα τελευταία 20 χρόνια ήθελα να μεγαλώσω σαν ένα φυσιολογικό παιδί» είπε χαρακτηριστικά και επέμεινε ότι ποτέ δεν κρύφτηκε από τα media. Μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι δεν έχει διαβάσει ποτέ το 2,5 σελίδων σημείωμα για λύτρα που είχε βρεθεί στον τόπο του εγκλήματος: «Δεν νομίζω ότι το έχω διαβάσει όλο. Σίγουρα έχω δει φωτογραφίες του. Το πρώτο πράγμα που θυμάμαι είναι η μητέρα μου να έρχεται στο δωμάτιό μου σε άσχημη κατάσταση και να φωνάζει Θεέ μου, Θεέ μου, Θεέ μου» και πρόσθεσε ότι παρά τον τρόμο της μητέρας του εκείνος έμεινε ψύχραιμος στο κρεβάτι.
jonbenet-ramsey-5
Η μητέρα του Patsy που πέθανε πριν δέκα χρόνια, κατηγορήθηκε πως έγραψε το μακροσκελές σημείωμα που βρέθηκε το 1996 στον τόπο του εγκλήματος.
«Υποθέτω πως μου αρέσει να αποφεύγω τις διαμάχες. Υποθέτω ότι ένιωθα πιο ασφαλής εκεί. Δεν είμαι άνθρωπος που ανησυχεί. Υπάρχει ένα κομμάτι μέσα μου που δεν θέλει να ξέρει τι συμβαίνει» είπε και γέλασε νευρικά.
Τα σχόλια των τηλεθεατών στα social media, μετά τις δηλώσεις του Burke Ramsey, ήταν ποικίλα.

peoplegreece.com

Related

hot 8372878355596660361

Follow us


item