News-Piper

Γιάννης Μαρακάκης: Εγκαταλείπει την εργένικη ζωή και παντρεύεται σήμερα

Ο έρωτας του χτύπησε την πόρτα ξαφνικά και ο πάλαι ποτέ περιζήτητος εργένης πήρε την απόφαση μέσα σε ένα χρόνο να ανέβει τα σκαλιά της εκ...

Ο έρωτας του χτύπησε την πόρτα ξαφνικά και ο πάλαι ποτέ περιζήτητος εργένης πήρε την απόφαση μέσα σε ένα χρόνο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την 24χρονη σύντροφο του. Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου θα δεθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου σήμερα στις 19:00, στο εκκλησάκι Αρχάγγελου Μιχαήλ στο «Κτήμα 48», στην Ανάβυσσο και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πάρτι στο χώρο του κτήματος.Το ζευγάρι θα παντρέψουν, σε στενό κύκλο, τρεις ιερείς, ενώ κουμπάροι θα είναι ο στενός φίλος του Γιάννη, Θοδωρής Τσουανάτος, και η παιδική φίλη της Νίκης, Ελευθερία Βασιλάκη.
Χειροποίητα κοσμήματα
Σε παλαιότερη συνέντευξη του στην εκπομπή «ΌΛΑ Πρώτη Φορά», ο γνωστός δικηγόρος είχε δηλώσει: «Ο γάμος πρέπει να είναι προϊόν καψούρας και πάθους!». Ο έρωτας του λοιπόν είναι αυτός που τον οδήγησε στην μεγάλη απόφαση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ταξίδι του μέλιτος μέχρι στιγμής δεν προβλέπεται λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Γιάννη Μαρακάκη.
Η ώρα η καλή!

peoplegreece.com

Related

showbiz 4139021036892112093

Follow us


item