News-Piper

Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης:Το ανατρεπτικό τους τρέιλερ

Έγινε επιτέλους γνωστός ο τίτλος της πρωινής εκπομπής του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου .


Έγινε επιτέλους γνωστός ο τίτλος της πρωινής εκπομπής του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου. Το αγαπημένο δίδυμο θα μας λέει καθημερινά καλημέρα από τις 19 Σεπτεμβρίου, όταν και θα κάνει πρεμιέρα από την συχνότητα του Epsilon.
Χειροποίητα κοσμήματα
Mετά από έναν άτυπο διαγωνισμό που έγινε μέσω Instagram το ζευγάρι και οι υπεύθυνοι της εκπομπής κατέληξαν στον τίτλο «Έτοιμο το Πρωινό»! Στο πλευρό των Καραβάτου – Κατσούλη θα βρίσκονται οι Δημήτρης Μηλιόγλου, Νανά Ηλιοπούλου και όπως έγινε γνωστό ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας, που μέχρι πέρσι βλέπαμε στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.
Στο trailer που ανέβηκε πριν λίγη ώρα στον διαδικτυακό αέρα, βλέπουμε τα τέσσερα βασικά πρόσωπα της ομάδας να κατευθύνονται αποφασισμένα προς τα στούντιο του Epsilon. Ενδιαφέρον έχει το πλάνο με λουκέτο στην πόρτα του καναλιού και την ατάκα: «Μπήκαν μέσα και θα βγουν μόνο όταν τελειώσει η σεζόν!». “Έτοιμο το πρωινό” λοιπόν θα είναι ο τίτλος της εκπομπής και θα βλέπουμε καθημερινά στις 09:50. Στο τέλος του βίντεο ακούμε και την φωνή της μικρής Αέλιας!

Related

media 4178422207705677800

Follow us


item