News-Piper

Ο Αλέξανδρος Βέλιος έβαλε τέλος στη ζωή του

Πέθανε σε ηλικία 63 χρόνων ο Αλέξανδρος Βέλιος, ο οποίος συγκλόνισε πέρσι το Πανελλήνιο με την αποκάλυψη ότι θέλει να βάλει τέλος στη ...

Πέθανε σε ηλικία 63 χρόνων ο Αλέξανδρος Βέλιος, ο οποίος συγκλόνισε πέρσι το Πανελλήνιο με την αποκάλυψη ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του με τη διαδικασία της «υποβοηθούμενης αυτοκτονίας» σε κέντρο στη Ζυρίχη.

Τελικά, κατέφυγε στη λύση της «μη υποβοηθούμενης ευθανασίας», στο σπίτι του στο Γέρακα. Μάλιστα, λίγο πριν πεθάνει, διάβασε το ιδιόχειρο σημείωμά του και το κατέγραψε σε ηχητικό ντοκουμέντο.
Στη σελίδα του στο Facebook γράφεται: «Από το βράδυ της Κυριακής, ο Αλέξανδρος Βέλιος δεν θα είναι πια μαζί μας… Εγκατέλειψε γενναία τον κόσμο τούτο, καταφεύγοντας τελικά στη λύση της “μη υποβοηθούμενης ευθανασίας”, στο σπίτι του στο Γέρακα… Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 στις 15:00 το απόγευμα στο Α΄ νεκροταφείο της Αθήνας και θα ψαλεί νεκρώσιμη ακολουθία στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων».
Δείτε το βίντεο:
«Η ευθανασία δεν γίνεται μόνο στο εξωτερικό. Δεν σκοπεύω ωστόσο να αφεθώ και να έρθει να με βρει ο θάνατος. Σκοπεύω να πάω να τον βρω εγώ. Αλλά αντιλαμβάνεστε ότι εδώ “στην Ελλάδα” είμαστε σε ένα ολισθηρό πεδίο, σε μια χώρα όπου όλα επιτρέπονται και όλα απαγορεύονται. Πλέον εγώ δεν έχω τα χρονικά περιθώρια να εκπληρώσω κάποια όνειρά μου και αυτό είναι το μόνο που με στενοχωρεί», παραδέχτηκε μεταξύ άλλων και φρόντισε να καταστήσει σαφές πως την συγκεκριμένη πράξη θα την κάνει μόνος του, κάνοντας λόγο για «ανώδυνους και αξιοπρεπείς τρόπους» είχε παραδεχτεί σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις του στη Freddo ο Αλέξανδρος Βέλιος.
Συλλυπητήρια

peoplegreece.com

Related

showbiz 1439852309365637152

Follow us


item