News-Piper

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ερωτευμένος: Δείτε την εντυπωσιακή παρουσιάστρια που του έκλεψε την καρδιά!

Ο  Κωνσταντίνος Αργυρός  είναι το «γενναίο παιδί» που συστήθηκε στο ευρύ κοινό χρόνια πριν και κατάφερε να το κατακτήσει.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι το «γενναίο παιδί» που συστήθηκε στο ευρύ κοινό χρόνια πριν και κατάφερε να το κατακτήσει.
Οι επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη, οι εμφανίσεις του «αγκαλιάζονται» από τον κόσμο και η θαυμάστριες του αυξάνονται μέρα με τη μέρα.
Ο καλλιτέχνης εκτός από το ταλέντο του, εντυπωσιάζει και με την εξωτερική του εμφάνιση. Αυτό τον κάνει να είναι και ένας περιζήτητος γαμπρός! Ο ίδιος κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς δεν αρέσκεται να απασχολεί τα Μέσα με τέτοιου είδους θέματα. Ωστόσο, κατά διαστήματα του χρεώνονται εντυπωσιακές κυρίες του καλλιτεχνικού χώρου, αλλά και μη, ως σύντροφοι.
Όπως όλα δείχνουν, ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρήκε τον έρωτα εκτός Ελλάδας! Σύμφωνα με το«Weekend» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο, άτομο από το φιλικό περιβάλλον του τραγουδιστή, αποκάλυψε πως διατηρεί δεσμό με Βουλγάρα καλλονή τους τελευταίους μήνες.
Πρόκειται για την 27χρονη Καμέλια Αβράμοβα, η οποία εργάζεται στην γειτονική χώρα ως μοντέλο και παρουσιάστρια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γνωριμία τους έγινε στην Σόφια, ενώ πρόσφατα η Καμέλιαμετακόμισε στην Ελλάδα και τα νότια προάστια για να βρίσκεται κοντά στον σύντροφο της.
Δείτε φωτογραφίες:
kamelia1

kamelia2

Related

hot 6408359442493110902

Follow us


item