News-Piper

«Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»: Δείτε τα τέσσερα ζευγάρια να φωτογραφίζονται μαζί!

Το  «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα»  θεωρείται μία από τις επιτυχημένες σειρές των τελευταίων ετών στην prime time ζώνη. Οι χαρακτήρες, οι α...

Το «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» θεωρείται μία από τις επιτυχημένες σειρές των τελευταίων ετών στην prime time ζώνη. Οι χαρακτήρες, οι απολαυστικές ατάκες και το σενάριο κέντρισαν το ενδιαφέρον του κοινού, που αποζημίωσε το έργο με υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Όπως ήδη σας γράψαμε στον τέταρτο κύκλο της σειράς, νέα πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνισή τους. Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη (Νικήτα) και της Δανάης Επιθυμιάδη (Στέλλας), κάνουν «έφοδο» ηΝάντια Κοντογεώργη και ο Γιώργος Χρυσοστόμου που θα αποτελέσουν το τρίτο ζευγάρι της«Μουρμούρας».
Ωστόσο, και ένα τέταρτο ζευγάρι έρχεται για να δώσει την δική του πινελιά στην σειρά. Ο λόγος για την Φωτεινή Αθερίδου – κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και της Ελένης Γκασούκα και τον Κωνσταντίνο Πλεμμένο, ο οποίος θα υποδυθεί τον σύντροφο της.
Τα τέσσερα ζευγάρια συναντήθηκαν χθες Παρασκευή, όπου και φωτογραφήθηκαν για το νέο κύκλο επεισοδίων. Όπως θα δείτε και στις παρακάτω εικόνες το κλίμα ανάμεσα τους φαίνεται ιδιαίτερα καλό και όπως φαίνεται θα κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό γι’ άλλη μια χρονιά!
Δείτε τις φωτογραφίες:
mourmoura

mourmoura-7

mourmoura-6

mourmoura-5

mourmoura-4

mourmoura-3

mourmoura-2

Related

media 329763544861104335

Follow us


item