News-Piper

Αθερίδης-Καρύδη στην ΠΡΩΤΗ τους κοινή συνέντευξη ΑΠΑΝΤΟΥΝ αν έχουν παντρευτεί κρυφά

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης, είναι ένα από τα πιο συζητημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και κατάφεραν να κρατήσουν την σχέ...

atheridis708_2.jpgΗ Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης, είναι ένα από τα πιο συζητημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και κατάφεραν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για πολλά χρόνια.


Το ζευγάρι, παραχώρησε την πρώτη του κοινή συνέντευξη μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης τους, στην «Real News». Οι δύο τους με αφορμή τη νέα τους θεατρική δουλειά «Το ψέμα» στο Μικρό Παλλάς, μίλησαν για όλα.
Όπως ήταν αναμενόμενο, ρωτήθηκαν και για την σχέση τους. Σε σχετική ερώτηση με το αν έχουν παντρευτεί, η Σμαράγδα Καρύδη απάντησε: «Και τι θες; Να ασχοληθούμε με αυτά; Ο Θοδωρής δεν τα διαβάζει ποτέ κι εγώ, όταν το μαθαίνω, γελάω με την “εφευρετικότητα” κάποιων. Είμαστε πολύ καλά μαζί κι αυτό είναι η αλήθεια. Ότι παντρευτήκαμε είναι ψέμα, όπως πολλά άλλα. Βαριέμαι ακόμα και να διαψεύσω αυτές τις ειδήσεις!», ενώ συμπλήρωσε πως δεν έχουν σκεφτεί το ενδεχόμενο ενός γάμου: «Ποτέ! Περνάμε μια χαρά κι έτσι»!

Και η όμορφη ηθοποιός πρόσθεσε: «Μετά από αυτό το κοσμοϊστορικό γεγονός (σ.σ.: γελάει). Μα, ενδιαφέρεται κανείς αν είμαστε ζευγάρι με όσα γίνονται γύρω μας;», ενώ ο Θοδωρής Αθερίδης σημείωσε «Δεν παίξαμε ποτέ κρυφτό, απλώς δεν θεωρήσαμε ότι έπρεπε να το δηλώσουμε». 
«Με θυμάσαι να είχα μιλήσει ποτέ για κάποια σχέση μου Ποτέ! Βγήκε χαλαρά σε μια κουβέντα και τέλος! Δεν μας αφορά να μιλάμε για τα προσωπικά μας. Έχουμε μια ταινία και ένα θεατρικό να προωθήσουμε» δήλωσε η Σμαράγδα Καρύδη.

Related

showbiz 732207425800952672

Follow us


item