News-Piper

Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz: Ποια παρουσιάστρια χώρισε τον κατά 10 χρόνια μικρότερο σύντροφό της;

Μπορεί όλοι να περίμεναν πως η σχέση τους θα όδευε στον γάμο και όπως είναι φυσικό, το τέλος της σχέσης τους ξαφνιάζει άπαντες στην εγχώ...

Μπορεί όλοι να περίμεναν πως η σχέση τους θα όδευε στον γάμο και όπως είναι φυσικό, το τέλος της σχέσης τους ξαφνιάζει άπαντες στην εγχώρια showbiz.

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η οποί χώρισε από τον κατά 10χρόνια νεότερο σύντροφό τηςJacob Rasin. Η ελληνίδα παρουσιάστρια που ζει μόνιμα στην Σουηδία, αποκάλυψε τον χωρισμό της δημόσια. «Δεν είμαστε μαζί. Έληξε. Έκανε τον κύκλο του. Από τις αρχές του καλοκαιριού δεν είμαστε μαζί»,ανέφερε στην Σάσα Σταμάτη και στην εφημερίδα Freddo.
Χειροποίητα κοσμήματα
JACOB_RASIN_ALEXANDRA_PASXALIDOY
H παρουσιάστρια απολαμβάνει αυτό το διάστημα τις διακοπές της ως single στη Μύκονο, φορτίζει τις μπαταρίες της μιας και 9 Αυγούστου πρέπει να επιστρέψει στη βάση της στη Σουηδία γιατί ξεκινάει δουλειά. Όπως εξομολογήθηκε μάλιστα μεταξύ άλλων, ξεκινά κάτι καινούριο στην επαγγελματική της ζωή.
Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, εκτός της παρουσιάσης, γράφει σενάριο, ενώ θα παίξει και στο θέατρο!«Κάνω ντοκιμαντέρ για την σουηδική τηλεόραση. Έκανα μία σειρά ντοκιμαντέρ για άστεγους. Τώρα που θα πάω, θα ολοκληρώσω το ντοκιμαντέρ για μία σουηδέζα πριγκίπισσα και τον χειμώνα θα κάνω θέαρο. Γράφω ένα σενάριο για πρώτη φορά στη ζωή μου και θα παίξω κι εγώ. Είναι μία νέα σελίδα στην ζωή μου. Αισθάνομαι σαν μικρό παιδί», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων.

peoplegreece.com

Related

showbiz 2666352397742410347

Follow us


item