News-Piper

Αθηνά Ωνάση: Βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του Πρίγκιπα Harry;

H  Αθηνά Ωνάση  πήρε τη δύσκολη απόφαση και τράβηξε χωριστούς δρόμους από τον Alvaro de Miranda μετά από έντεκα χρόνια γάμου.

Αθηνά Ωνάση πήρε τη δύσκολη απόφαση και τράβηξε χωριστούς δρόμους από τον Alvaro de Miranda μετά από έντεκα χρόνια γάμου.
Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα η αιτία του πολύκροτου χωρισμού φαίνεται να είναι ένα τρίτο πρόσωπο και συγκεκριμένα η Πιλάρ Λουκρητία Κορντόν. Ο 43χρονος Ολυμπιονίκης απάτησε τη χρυσή κληρονόμο με τη συνομήλικη του ιππέα.
Ο χωρισμός ήταν ιδιαίτερα οδυνηρός για την Αθηνά Ωνάση καθώς ήταν τρελά ερωτευμένη με τον Ντόντα και παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειας της τον παντρεύτηκε. Εκτός λοιπόν από το διαζύγιο, η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση, φαίνεται πως είχε να αντιμετωπίσει και το υπέρογκο χρηματικό ποσό που ζητούσε ο Alvaro και που φτάνει τα 400 εκατομμύρια δολάρια.
Χειροποίητα κοσμήματαAthina Onasi-Ntonta Miranta 600x400
Όπως όμως υποστηρίζει και ο θυμόσοφος λαός «ο έρωτας με έρωτα περνάει», γνωμικό το οποίο η Αθηνά έχει αρχίσει να ενστερνίζεται. Σύμφωνα με δημοσίευμα του αυστραλιανού περιοδικού «New Idea», η χρυσή κληρονόμος βρίσκει παρηγοριά στον ώμο του Πρίγκιπα Harry. Η εφημερίδα φιλοξενεί δηλώσεις της Τζέσικα Χέι που γνωρίζει καλά τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας. Η Χέι αναφέρει πως «Η Αθηνά έχασε το έδαφος κάτω απ’ τα πόδια της όταν ένα μέλος της ομάδας ασφαλείας της έπιασε τον επί 10 χρόνια σύζυγό της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, γνωστό ως “Ντόντα”, στο κρεβάτι με μια γυναίκα, την οποία γνώριζε από την ιππασία. Τώρα, η 31χρονη χρυσή κληρονόμος έχει βρει αποκούμπι στον αγαπημένο της φίλο Χάρι».  
85331920
Αναμένουμε τις εξελίξεις!

Related

hot 3457239974006318447

Follow us


item