News-Piper

Θλίψη: Πασίγνωστος μάνατζερ βρέθηκε νεκρός στο κελί του

Πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων ονομάτων, που άφησε το δικό του στίγμα στην μουσική βιομηχανία, από το πόστο του management. Ο ίδι...

Πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων ονομάτων, που άφησε το δικό του στίγμα στην μουσική βιομηχανία, από το πόστο του management. Ο ίδιος βρισκόταν τα τελευταία χρόνια στην φυλακή, μετά από οικονομική απάτη που είχε εμπλακεί, για την οποία είχε καταδικαστεί με ποινή κάθειρξης 25 ετών.

Στο κελί του λοιπόν βρέθηκε νεκρός ο γνωστός μάνατζερ, Lou Pearlman, ο οποίος δημιούργησε και έκανε γνωστούς τους Backstreet Boys και τους N’Sync.
Ο Pearlman έφυγε από την ζωή στα 62 του χρόνια. Το 1993 είχε ενώσει πέντε άγνωστους τραγουδιστές, τους Nick Carter, AJ McLean, Howie D, Kevin Richardson και Brian Littrell, κάνοντάς τους παγκόσμια γνωστούς, ως Backstreet Boys. Το συγκρότημα κατάφερε να γράψει την δική του ιστορία, πουλώντας περισσότερα από 130 εκατομμύρια δίσκους.
Κάτι αντίστοιχο συνέβη και το 1995 με τους *N sync, το συγκρότημα που έκανε διάσημο τον Justin Timberlake. Ο αγαπημένος τραγουδιστής την Κυριακή μέσω Twitter είπε το δικό του αντίο στον Pearlman, όπως και ο Aaron Carter.
Δείτε χαρακτηριστικά τις αναρτήσεις τους.
 my old manager died in prison... Rip Lou not the best business guy really at all but he did discover me karma is real

Ο αποθανών είχε συμμετοχή στο Σχέδιο Πόνζι, ένα σκάνδαλο από το οποίο αποκόμισε περισσότερα από 300 εκατομμύρια δολάρια!

peoplegreece.com

Related

hot 8376290512642440522

Follow us


item