News-Piper

Ξέσπασε η Μίνα Αρναούτη:"Δεν πάτε να πνιγείτε βρε αληταριά ..."

H  Μίνα Αρναούτη  που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ που κόστισε τη ζωή στον  Παντελή Παντελίδη , βρίσκεται πλέον στο πατρικό της στην Μυτιλή...

Μίνα Αρναούτη που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, βρίσκεται πλέον στο πατρικό της στην Μυτιλήνη και αναρρώνει έχοντας κοντά συγγενείς και φίλους.
Η 30χρονη κοπέλα που πάλευε να κρατηθεί στη ζωή για πέντε μήνες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της καθημερινότητας της και να ξεπεράσει τα θλιβερά γεγονότα.
Φαίνεται όμως πως τα καθημερινά ερεθίσματα είναι πολλά και δεν την αφήνουν να ησυχάσει και να ξεχάσει. Η ίδια εκφράζει την όποια διαμαρτυρία της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook. Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πράγματα που μάλλον έχουν ενοχλήσει ιδιαίτερα την όμορφη 30χρονη και ξεσπάει μέσω φωτογραφιών και status στα social media.
Η αρχή έγινε μέσω μιας εικόνας που πόσταρε χθες στην οποία απεικονίζεται η ίδια και η Φρόσω Κυριακού πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Την φωτογραφία συνόδευε η λεζάντα: «Ότι πιο αστείο έχω δει» ενώ δεν άργησαν να εμφανιστούν τα πρώτα μάλλον προσβλητικά για την ίδια comment. Για τον λόγο αυτό η εικόνα λίγη ώρα μετά κατέβηκε από το facebook.
mina arnaouti
H ανάγκη της όμως να στείλει κάποια μηνύματα δεν σταματάει εκεί, καθώς η Μίνα ανάρτησε χθες μια φωτογραφία στο facebook ενώ ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι και έγραψε στη λεζάντα: «Φυλάξου από κείνους που σκοτώνουν κύκνους, τη νύχτα, για να στολίζονται με τα φτερά τους την ημέρα..». Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα comments «έπεσαν βροχή» ενώ ο παραλήπτης του μηνύματος είναι άγνωστος μέχρι στιγμής.
Τα πράγματα όμως φαίνεται να γίνονται όλο και πιο ξεκάθαρα μετά το status που ανέβασε πριν λίγη ώρα. Η κοπέλα δείχνει να νιώθει πως βρίσκεται στο στόχαστρο από δημοσιεύματα που θέλουν μέχρι σήμερα να την ενοχοποιήσουν για εκείνη τη βραδιά. Για τον λόγο αυτό έγραψε στη σελίδα της στο facebook: «Η κατευθυνόμενη μ@λακία πάει σύννεφο! Δεν πάτε να πνιγείτε βρε αληταριά που οδηγείτε την κοινωνία στη σήψη, κρυβόμενοι κάτω απ τον μανδύα της δηθεν ενημερωσης!!!». Εντύπωση μάλιστα προκάλεσε το σχόλιο της ίδιας κάτω από την ενημέρωση της κατάστασης της στο οποίο προειδοποιεί: «Μη το ανοίξω.. Γιατί ξέρω πολλά κ έχω κ μεγάλο αρχείο!!!»

Related

showbiz 6243486638546284408

Follow us


item