News-Piper

Συγκλονίζει η «Μπρέντα»: Ο καρκίνος έκανε μετάσταση

Για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο μίλησε στο Etonline η «Μπρέντα» από τη δημοφιλή σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς».

Για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο μίλησε στο Etonline η «Μπρέντα» από τη δημοφιλή σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς».

1465508172072.jpg
Η 45χρονη Σάνεν Ντόχερτι, συγκίνησε τους πάντες με την συγκλονιστική εξομολόγησή της, ενώ αποκάλυψε ότι ο καρκίνος έκανε μετάσταση.
290716144755_5900.jpg
«Είχα καρκίνο στο στήθος και εξαπλώθηκε στους λεμφαδένες και σε μία από τις επεμβάσεις ανακαλύψαμε ότι κάποια από τα καρκινικά κύτταρα μπορεί να έχουν φύγει από τους λεμφαδένες» ανέφερε και πρόσθεσε: «Για αυτόν τον λόγο κάνω χημειοθεραπεία και θα ακολουθήσουν οι ακτινοβολίες».
Μάλιστα, η διάσημη ηθοποιός, η οποία, υποβλήθηκε σε μαστεκτομή ενώ τις  προάλλες, ό  ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών που απεικονίζουν καρέ-καρέ το ξύρισμα του κεφαλιού της, προκειμένου να δώσει κουράγιο σε άλλους ασθενείς, μίλησε και για την μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίζει στη μάχη της με τον καρκίνο.
«Το άγνωστο είναι πάντα το πιο τρομακτικό. Θα έχει αποτέλεσμα η χημειοθεραπεία και οι ακτινοβολίες; Θα πρέπει να το ξαναπεράσω; Όλα τα άλλα, ο πόνος, η ζωή χωρίς μαστό, μπορείς να τα διαχειριστείς. Η ανησυχία για το μέλλον σου και το πώς αυτό θα επηρεάσει εκείνους που αγαπάς είναι επίσης δύσκολο».
Μάλιστα, δεν δίστασε να εξομολογηθεί ότι μετά την μαστεκτομή, κατέρρευσε σε δοκιμαστήριο, ενώ διάλεγε νέο στηθόδεσμο.
«Ήταν τραυματική και απαίσια εμπειρία. Όταν μπήκε μέσα στο dressing room η μαμά μου ξέσπασα σε κλάματα και έφυγα από το κατάστημα. Πήγα στο αυτοκίνητο και συνέχισα να κλαίω» ανέφερε, ενώ αποκάλυψε πώς ένιωσε όταν είδε να χάνει τα μαλλιά της. 
«Προσπάθησα να τα χτενίσω και έπεφταν. Θυμάμαι να κρατάω τούφες στα χέρια μου και να τρέχω κλαίγοντας στη μητέρα μου. Της είπα να πιάσει το ψαλίδι από την κουζίνα, μάζεψε τα μαλλιά μου σε αλογοουρά και τα έκοψε», διηγήθηκε, ενώ στη συνέχεια ξύρισε το κεφάλι της, στιγμή που, όπως σας ενημερώσαμε μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στα social media.
200716142555_5964.jpg
Όσο για τις δυσκολίες της χημειοθεπείας; Δεν δίστασε να αναφερθεί ακόμα και σε αυτές: «Κάνεις εμετό κάθε δευτερόλεπτο. Μετά από την πρώτη θεραπεία έχασα αμέσως τέσσερα κιλά. Το τελευταίο που θέλεις είναι να μπεις σε αυτοκίνητο».
Τέλος, τόνισε ότι ήθελε να μοιραστεί την περιπέτεια της υγείας της με τον κόσμο καθώς ελπίζει με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσει ανθρώπους που αντιμετωπίζουν την ίδια ή παρόμοια κατάσταση με εκείνη.
«Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι είναι ο καρκίνος. Ναι, σε γερνάει, αλλά μπορεί και να φουσκώσεις από τα φάρμακα. Υπάρχουν τόσες πολλές αντιδράσεις. Δεν ήθελα κανένας να με βγάλει φωτογραφία και να πει ''Θεέ μου, κοίτα την''. Ήθελα να μιλήσω ανοιχτά για αυτό. Είναι πιο εύκολο να ζήσω με καρκίνο αν ξέρω ότι βοηθάω τουλάχιστον έναν άνθρωπο» δήλωσε.  

star.gr

Related

hot 121732452564887729

Follow us


item