News-Piper

Η Αθηνά Παντελίδου φωτογραφίζει πρόσωπα και καταστάσεις: «Σε εσένα μιλάω που δε μίλησες για τη συνάντησή σας…»

Έτοιμη να λύσει τη σιωπή της δείχνει να είναι η μητέρα του  Παντελή Παντελίδη ,  Αθηνά , που ενημέρωσε την κατάσταση της στο facebook πρ...

Έτοιμη να λύσει τη σιωπή της δείχνει να είναι η μητέρα του Παντελή ΠαντελίδηΑθηνά, που ενημέρωσε την κατάσταση της στο facebook προκαλώντας πολλά ερωτηματικά. Κατά καιρούς δεν έχει παραλείψει να εκφράσει την απογοήτευση της, τη θλίψη της και τώρα την αγανάκτηση μέσα από το πάτημα που της δίνουν τα social media.

Η Αθηνά Παντελίδου φαίνεται πως έχει να πει πολλά και είναι η στιγμή που έχει αρχίσει να φωτογραφίζει πρόσωπα και καταστάσεις. Η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook γράφει:
«Σε σένα μιλάω που εξαιτίας του εγωισμού σου και της απληστίας σου δεν θα ξαναδώ τα μάτια του, Σε σένα μιλάω που κρύβεις την αλήθεια, Σε σένα μιλάω που τις προστατεύεις, Σε σένα μιλάω που ποτέ δεν νοιάστηκες, Σε σένα μιλάω που ποτέ δεν μίλησες για την συνάντησης σας ,Σε σένα μιλάω που κανονίζεις για να μην φανεί η αλήθεια, Σε σένα μιλάω που μου τον στερησες, Σε σένα μιλάω…….»
Σε ποιον αναφέρεται η μητέρα του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη; Ποιο είναι το πρόσωπο και για ποια συνάντηση δεν μίλησε; Φαίνεται πως η Αθηνά Παντελίδου δε θα σταματήσει να ψάχνει την αλήθεια πίσω από το τι πραγματικά συνέβη εκείνο το βράδυ.
Δείτε την ανάρτηση της:

Related

showbiz 3271647591964090785

Follow us


item