News-Piper

Παντελής Παντελίδης: Κοσμοσυρροή για την ονομαστική του γιορτή-Συγκίνησαν τα μηνύματα των αδερφών του

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε χθές, λίγο μετά τις επτά και μισή το απόγευμα, τόσο στην καφετέρια όσο και στο πρακτορείο που διατηρεί η οικ...

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε χθές, λίγο μετά τις επτά και μισή το απόγευμα, τόσο στην καφετέρια όσο και στο πρακτορείο που διατηρεί η οικογένεια Παντελίδη στη Νέα Ιωνία, προκειμένου να γιορτάσουν την ονομαστική του εορτή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο protothema.gr εκατοντάδες άτομα  συγγενείς, φίλοι αλλά κυρίως απλοί θαυμαστές του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη άρχισαν να συρρέουν προκειμένου να ευχηθούν στην οικογένεια και να τιμήσουν με τον δικό τους τρόπο την μνήμη του. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε με το έπακρο στο κάλεσμα που  έκανε η οικογένεια του Παντελή πριν λίγες ημέρες μέσω facebook. Ο δρόμος της 28ης Οκτωβρίου, λοιπόν, σχεδόν έκλεισε καθιστώντας αδύνατη την κυκλοφορία των αυτοκινήτων εξαιτίας του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί.
pantelidis1
Τα ηχεία δεν σταμάτησαν να παίζουν στη διαπασών τις γνωστές επιτυχίες του Παντελή Παντελίδη ενώ ο κόσμους που παρευρέθηκε άφηνε μπαλόνια στον ουρανό με αφιερώσεις. Δεν σταμάτησαν να τραγουδούν καθισμένοι πολλές φορές και στη μέση του δρόμου.

pantelidispantelidis3
Η οικογένεια και τα αδέρφια του βρίσκονταν μέσα στην καφετέρια προκειμένου να υποδέχονται και να μιλούν με τον κόσμο.
pantelidis2
Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσαν τα μηνύματα των αδερφών του αδικοχαμένου Παντελή.  Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης πόσταρε στην προσωπική του σελίδα στο facebook τις δικές του ευχές για τη σημερινή ημέρα ενώ ο μικρός του αδερφός Κωνσταντίνος ανάρτησε ένα τραγούδι του Παντελή και έγραψε: «Που είσαι ρε Παντέλο, έλα πίσω».
Δείτε τις αναρτήσεις:


Peoplegreece.com

Related

showbiz 8318002658621033027

Follow us


item