News-Piper

Επίθεση Γεννατά σε Μαρκουλάκη και Κουρή: «Δε ντρέπεστε ρε μ@λ@κ@ς; Ουστ!»

Σε μια ασυνήθιστη επίθεση εναντίον συναδέλφων του, με βρισίες και χαρακτηρισμούς, προέβη ο Γεράσιμος Γεννατάς, κατακεραυνώνοντας τον Κων...

Σε μια ασυνήθιστη επίθεση εναντίον συναδέλφων του, με βρισίες και χαρακτηρισμούς, προέβη ο Γεράσιμος Γεννατάς, κατακεραυνώνοντας τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και τον Νίκο Κουρή για… παράστασή τους!

Ο Κωνσταντίνος ενσαρκώνει τον Ορέστη και ο Νίκος τον Αγαμέμνονα στην παράσταση «Ορέστεια» του Αισχύλου, την μοναδική σωζόμενη αρχαία τριλογία, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, η οποία περιοδεύει ανά την Ελλάδα.
oresteia_theater_2016_06_001-600x400.jpg
«Ήμουν πριν από λίγο στην ανατολική Τάφρο στα Χανιά… έβλεπα Ορέστεια… δε ντρέπεστε ρε μ@λ@κ@ς να μας δείχνετε αυτή την απερίγραπτη μ@λ@κι@ όπου ο Μαρκουλάκης βάζει κάτι γυαλιά και καμώνεται ότι κάτι παίζει, ο Κουρής είναι στον αυτισμό του και δεν μπορεί να φραζάρει φωνήεντα και σύμφωνα μαζί; Και λάιφο και άθενς βόις μας λένε ότι πρόκειται για μεγάλη παράσταση… Ουστ κοπρόσκυλα του Χουβαρδά… δεν πάει άλλο πια…», έγραψε ο Γεράσιμος στο λογαριασμό του στο Facebook, πυροδοτώντας ποικίλα σχόλια από τους διαδικτυακούς του φίλους!
genataskra.jpg

star.gr

Related

showbiz 3517058243910402728

Follow us


item