News-Piper

Το αποχαιρετιστήριο δώρο για την Ναταλία Γερμανού

Σήμερα ήταν η τελευταία ημέρα της Ναταλίας Γερμανού στο NaMaste και οι συνεργάτες της , της είχαν ετοιμάσει ένα   μοναδικό αποχαιρετιστήρ...

Σήμερα ήταν η τελευταία ημέρα της Ναταλίας Γερμανού στο NaMaste και οι συνεργάτες της , της είχαν ετοιμάσει ένα  μοναδικό αποχαιρετιστήριο με best of βίντεο από την τηλεοπτική χρονιά.
«Χάρις σε αυτά τα παιδιά θα μπορώ να αποσυρθώ, αποδεσμευτώ ,δεν ξέρω ποιο είναι το πιο κατάλληλο ρήμα. Το Namaste θα τελειώσει χάρις σε αυτή την ομάδα σε δύο εβδομάδες. Ένα τεράστιο ευχαριστώ γιατί χάρις σε εσάς θα μπορώ να πάρω το κουφάρι μου και να πάω σε κάποια παραλία»,είπε με χιούμορ ευχαριστώντας τους συνεργάτες της.
«Νομίζω ότι ήταν μία πολύ ωραία χρονιά. Πολύ ζόρικη. Δουλέψαμε 10 μήνες non-stop! Όλες οι άλλες εκπομπές σταματούσαν το Πάσχα, του Αγίου Πνεύματος, την Πρωτομαγιά… Εμείς από τις 14 Σεπτεμβρίου, δεν καθίσαμε ούτε μία μέρα. Για αυτό νομίζω πως μας αξίζουν πυροτεχνήματα. Είναι ρεκόρ! Σε όλους μας φάνηκε σαν να κάναμε δύο σεζόν», συμπλήρωσε κάνοντας τον απολογισμό της.

Related

media 150150498407047305

Follow us


item