News-Piper

Δείτε ποια πασίγνωστη ηθοποιός θα πρωταγωνιστεί με τον Ρώμα στον «Κακό Πεθερό»

Κανείς δεν το πίστευε όταν έμαθε πως η καινούρια σειρά του Χάρη Ρώμα  «Ο Κακός Πεθερός»  πάει στο Epsilon, καθώς είχε γραφτεί πως  θα πρ...

Κανείς δεν το πίστευε όταν έμαθε πως η καινούρια σειρά του Χάρη Ρώμα «Ο Κακός Πεθερός» πάει στο Epsilon, καθώς είχε γραφτεί πως  θα προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 Κύπρου αλλά και τον ΣΚΑΪ.

Η Χριστίνα Λαμπίρη έκανε εχθές την αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή της και λίγο αργότερα βγήκε και το δελτίο τύπου του καναλιού:
Το γέλιο στα καλύτερα του φέτος στην Ελληνική τηλεόραση χάρη στο E TV που κατάφερε το σπουδαίο Χάρη Ρώμα να επανέλθει με την ολοκαίνουργια ξεκαρδιστική σειρά «Κακός πεθερός».Ο Ταλαντούχος ηθοποιός και δημιουργός Χάρης Ρώμας, ο άνθρωπος με τις μεγαλύτερες και διαχρονικότερες επιτυχίες, επανέρχεται δυναμικά τη νέα σεζόν στους δεκτές μας μέσα από την συχνότητα του E TV, όχι μόνο να μας καθηλώσει αλλά και να γυμνάσει τους κοιλιακούς μας μύες!!!
Ποια όμως είναι τελικά η συμπρωταγωνίστρια του Χάρη Ρώμα στην πολυαναμενόμενη κωμωδία του; Τα ονόματα που είχαν ακουστεί ήταν πολλά, αλλά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pasmina.gr τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο τον έχει η Ισαβέλλα Βλασιάδου!
Ο Χάρης Ρώμας και σ’ αυτή τη σειρά θα υποδύεται ένα χειριστικό πατέρα  δύστροπο πεθερό, ο οποίος είναι παντρεμένος με την Ισαβέλλα Βλασιάδου. Ο γιος τους, θα παντρευτεί ένα κορίτσι που δεν εγκρίνει ο πατέρας του, ο οποίος θα κάνει τα πάντα για να τους χωρίσει.
Όσο για το ποιος θα υποδυθεί τον γιο του ζευγαριού που θα «καλοπερασει» από την καταπίεση του πατέρα του, Χάρη Ρώμα; Στον πιλότο του σίριαλ, τον έπαιζε ένας νέος ηθοποιός, ο Αρτέμης Γαβρηλούκ. Πιθανόν, όμως, αυτό να αλλάξει.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Pasmina.gr η αλήθεια είναι πως το πρώτο ραντεβού με τον Χάρη Ρώμα, έγινε αρκετό καιρό πριν. Λίγες μόλις μέρες μετά τη λειτουργία του καναλιού, καθώς υπήρχαν επαφές με ανώτατα στελέχη, μεταξύ των οποίων και ο ισχυρός άνδρας του «Ε» Φίλιππος Βρυώνης, που πιστεύει πάρα πολύ στις καλλιτεχνικές ικανότητες του Ρώμα και όχι άδικα, αφού έχει καταφέρει να καθηλώσει το κοινό για αρκετά χρόνια με τα επιτυχημένα του σίριαλ (σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης), κυρίως αυτά που αγαπήσαμε στην συχνότητα του ANT1.
Γιαυτό τον λόγο η αρχική σκέψη, ήταν να συνεχιστούν οι πολύ επιτυχημένες σειρές: «Το καφέ της χαράς» και «Οι Μεν και οι Δεν» στην συχνότητα του «Ε«, με την λογική της πετυχημένης συνταγής, κάνοντας τη συνέχειά τους! Και τα δύο σενάρια άλλωστε, θα μπορούσαν να υποστηρίξουν την αναβίωσή τους. Θυμίζουμε πως το «Καφέ της Χαράς» στον ANT1, ολοκληρώθηκε με τη φυγή της Χαράς από το χωριό, οπότε μία επιστροφή της, θα μπορούσε άνετα να αρχίζει τον νέο κύκλο.

Related

media 4642792048518041319

Follow us


item