News-Piper

Δήλωση για Ελένη Μενεγάκη: «Ένα απίστευτο τηλεμάρκετινγκ! Δεν μου λέει τίποτα πια…»

Ο Γρηγόρης Μελάς, καλεσμένος στην εκπομπή «Με το καλημέρα», μίλησε για όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Ο γνωστός τηλεκριτικός αναφέρθηκε στην...

Ο Γρηγόρης Μελάς, καλεσμένος στην εκπομπή «Με το καλημέρα», μίλησε για όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Ο γνωστός τηλεκριτικός αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη και στην εκπομπή που παρουσιάζει.

«Ένα απίστευτο τηλεμάρκετινγκ είναι η εκπομπή της Ελένης. Απίστευτο! Δεν έχω άποψη γι’ αυτό. Κανονικά θα έπρεπε να έχει άποψη το ΕΣΡ. Είναι ένα είδος εκπομπής που εμένα δεν μου λέει τίποτα πια. Σέβομαι αυτούς που το βλέπουν. Αυτό που το βλέπουν για να ψωνίσουν, αυτούς που το βλέπουν για να κερδίσουν τα δώρα. Σαν εκπομπή αναμφισβήτητα δεν έχει να προσφέρει πολλά στον τηλεθεατή», είπε ο Γρηγόρης Μελάς.

Για την ίδια την Ελένη Μενεγάκη, ο δημοσιογράφος τόνισε: «Η Ελένη είναι brand name. Πουλάει. Το ξέρει, το εκμεταλλεύεται…».
Μίλησε όμως και για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και άφησε να εννοηθεί πως η εκπομπή του ήταν "τηλεμπούρδα", μίλησε για τον Γιώργο Λιάγκα και για την "αγένεια " του, αλλά και για τον Μάρκο Σεφερλή που δεν θα παρουσιάσει το Voice...

Related

skorda 2624319892747809017

Follow us


item