News-Piper

Μήνυσαν την Beyonce για κλοπή!!!!

H  Beyonce υποστηρίζει πως δεν έκλεψε την ιδέα του "Lemonade" από μια ταινία που αφορούσε έναν  καταθλιπτικό λευκό άντρα, και λ...

H  Beyonce υποστηρίζει πως δεν έκλεψε την ιδέα του "Lemonade" από μια ταινία που αφορούσε έναν  καταθλιπτικό λευκό άντρα, και λέει πως η απόδειξη είναι ακριβώς εκεί, στην οπτικοποίηση του  άλμπουμ  που αφορά  μια περήφανη μαύρη γυναίκα.

Η Beyonce κατέθεσε όλα τα έγγραφε που "δείχνουν" πως η αγωγή που κατατέθηκε εναντίον της δεν έχει βάση καθώς το "Lemonade" και η ταινία μικρού μήκους "Palinoia" που βγήκε το 2014, έχουν  εντελώς διαφορετικές αφηγήσεις.
Στα έγγραφα που κατέθεσε και παρουσιάζει το  TMZ,  λέει ότι οι διαφορές δεν θα μπορούσε να είναι πιο σαφής ...
Το "Lemonade" δείχνει μια αφρικανοαμερικανή γυναίκα που κινείται  μέσα από τα στάδια της καχυποψίας, άρνησης, θυμού  και, τελικά συμφιλίωσης με την σχέση της, ενώ από την άλλη  πλευρά, στο ι "Palinoia" βλέπουμε  έναν λευκό άντρα  που είναι στενοχωρημένος στον απόηχο μιας αποτυχημένης σχέσης...
Για την ιστορία, ο  Fulks μήνυσε την τραγουδίστρια και την δισκογραφική της εταιρεία,  υποστηρίζοντας πως ένα μεγάλο μέρος του τρέιλερ του «Lemonade» αντιγραφεί κομμάτια της ταινίας του.

Κοσμηματα Beyonce
Κοσμήματα Beyonce

Related

hot 6803007930396363128

Follow us


item