News-Piper

Ποια ηθοποιός του ΑΝΤ1 αποχωρεί από την σειρά που πρωταγωνιστεί, λόγω εγκυμοσύνης!

Η ηθοποιός “τελειώνει” από την σειρά που πρωταγωνιστούσε, όμως για ευχάριστο λόγο. Όπως παραδέχτηκε η ίδια στην συνένεντευξη που έδωσε η...

Η ηθοποιός “τελειώνει” από την σειρά που πρωταγωνιστούσε, όμως για ευχάριστο λόγο. Όπως παραδέχτηκε η ίδια στην συνένεντευξη που έδωσε η εγκυμοσύνη ήταν ο λόγος, που πραγματοποίησε και το τελευταίο της γύρισμα προ λίγου καιρού.

Πρόκειται για μία ηθοποιό με αρκετά εντυπωσιακή πορεία, καθώς βρήκε δουλειά στην τηλεόραση, λίγο αφού είχε αποφοιτήσει από την δραματική σχολή. «Όταν επέστρεψα στην Κύπρο πέρασα από κάποιες οντισιόν και δέχτηκα τρεις προτάσεις για θέατρο και παράλληλα για τα “Δίδυμα Φεγγάρια”. Μετά από λίγο καιρό με κάλεσαν και με ενημέρωσαν ότι θα είμαι στη σειρά. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που ήμουν μέρος αυτής της δουλειάς, με αυτούς τους συνεργάτες. Όμως ο ρόλος μου τελείωσε», εξομολογείται στην συνέντευξή της.
Ο ευχάριστος λόγος που τελείωσε η συμμετοχή της στην σειρά θα έρθει σε λίγους μήνες στην ζωή της! Η ίδια παραδέχτηκε πως ο ρόλος της “Κατερίνας” έκλεισε για την ίδια πριν λίγες ημέρες, όταν και ην τελευταία της σκηνή. Ο λόγος για την Τζίνα Ματθαίου, η οποία είναι σε ενδιαφέρουσα κατάσταση.
«Θα κάνω μια παύση στα επαγγελματικά μου γιατί είμαι έγκυος. Ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη και το τέλος της Κατερίνας ήρθε την κατάλληλη στιγμή, ώστε να μπορέσω να ζήσω αυτή τη στιγμή», εξομολογήθηκε στο TV Ζάπινγκ και τον Παναγιώτης Μουλόπουλο.

Related

media 438612027414742051

Follow us


item