News-Piper

Δυνατή μεταγραφή για τον ΑΝΤ1: Ποιος έφυγε από το Mega και πάει στο κανάλι του Αμαρουσίου;

Πολύ συζήτηση έχει γίνει για τον γνωστό δημιουργό και όσα ετοίμαζε για το κανάλι του  Mega . Ωστόσο όπως φαίνεται, ο  ΑΝΤ1  προλαβαίνει κα...

Πολύ συζήτηση έχει γίνει για τον γνωστό δημιουργό και όσα ετοίμαζε για το κανάλι του Mega. Ωστόσο όπως φαίνεται, ο ΑΝΤ1 προλαβαίνει και θα τον εντάξει στο δυναμικό του, για να προχωρήσει με τα project που έχει στο μυαλό του.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Αρβανίτη, ο οποίος σύμφωνα με το MYtv και το ρεπορτάζ της Βίκυς Διαμάντη, καταλήγει στο κανάλι του Αμαρουσίου. Ο σκηνοθέτης και δημιουργός, που είναι υπεύθυνος για πολλές επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, ετοίμαζε σειρά για το μεγάλο κανάλι, την οποία όπως όλα δείχνουν αναμένεται να την δούμε στον ΑΝΤ1.
Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Οι συζητήσεις µε τον ∆ηµήτρη Αρβανίτη έχουν αρχίσει εδώ και λίγο καιρό, µιας και τα στελέχη του ΑΝΤ1 έδειξαν ενδιαφέρον για να εντάξουν την πρωτότυπη σειρά του στο πρόγραµµά τους. Ήδη οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρηµένο στάδιο, και µάλιστα και οι δύο πλευρές συµφωνούν σε συνεργασία. Μέσα στην εβδοµάδα θα υπάρξουν εξελίξεις, καθώς οι πληροφορίες µας θέλουν να πέφτουν και οι τελικές υπογραφές. Άλλωστε, είναι γνωστό στον χώρο ότι ο σκηνοθέτης είναι τελειοµανής και ο ίδιος θέλει να ετοιµάσει την τηλεοπτική του επιστροφή µε πολύ προσεκτικά βήµατα».

Related

media 444120071921646641

Follow us


item