News-Piper

Ο Μένιος Φουρθιώτης παίρνει την θέση της Ρούλας Κορομηλά στο show της

Απρόβλεπτη τροπή στην συνεργασία της  Ρούλας Κορομηλά  με το κανάλι  Epsilon . Η παρουσιάστρια μετά από την μεγάλη και πολυαναμενόμενη τ...

Απρόβλεπτη τροπή στην συνεργασία της Ρούλας Κορομηλά με το κανάλι Epsilon. Η παρουσιάστρια μετά από την μεγάλη και πολυαναμενόμενη τηλεοπτική επιστροφή της, φαίνεται πως τελειώνει συντομότερα την θητεία της στο τιμόνι του Bravo Ρούλα.

Σύμφωνα με πηγές από το κανάλι, υπήρξαν εντάσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, με βασικό λόγο το υψηλό μπάτζετ σε σχέση με το συμφωνηθέν και την πτώση της τηλεθέασης που σημείωσε το βραδινό show.
Αναλυτικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει το κάθε επεισόδιο να στοιχίζει 60.000. Μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί, αφού το κόστος παραγωγής ανά επεισόδιο άγγιζε τις 100.000-120.000 ευρώ. Το αποκορύφωμα αυτής της διαφωνίας ήταν η πολυσυζητημένη εκπομπή από την Σύρο, της οποίας το κόστος θα έφτανε τις 450.000 ευρώ. Μετά την πρόταση αυτή, το κανάλι εξήγησε πως δεν δύναται να το πραγματοποιήσει και έτσι η Ρούλα Κορομηλά αποχώρησε, καθώς δεν ήθελε να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο.
Βάσει πληροφοριών από το περιβάλλον της παρουσιάστριας, ένας ακόμη λόγος της διαφωνίας τους, ήταν η επιθυμία του Μένιου Φουρθιώτη να είναι στο πλευρό της ως συμπαρουσιαστής στην τελευταία εκπομπή του Bravo Ρούλα. Το συγκεκριμένο γεγονός δεν έβρισκε απόλυτα σύμφωνη την παρουσιάστρια.
Παρόλα αυτά το show θα πραγματοποιηθεί, λόγω συμφωνημένων διαφημίσεων, αλλά και καλεσμένων. Η ημέρα παραμένει η ίδια (Κυριακή 26/6), όμως η μορφή του θα αλλάξει άρδην. Σύμφωνα με το κανάλι, θα παρουσιαστεί από τον Μένιο Φουρθιώτη, καθώς θα βρίσκεται στο νησί των Κυκλάδων λόγω του  «Αποκαλυπτικά».
Επιπλέον, το όνομα της εκπομπής θα αλλάξει, με πιθανότερο τίτλο «Βραδιά κάτω απ’ τα αστέρια». Συγκεκριμένα, θα είναι ένα μουσικό show με βασικό καλεσμένο τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος θα παρουσιάσει μία συναυλία υπερπαραγωγή, πολλές άλλες εκπλήξεις, ανατροπές και καλεσμένους, που θα κλέψουν την παράσταση.
Το Epsilon μάλιστα, εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση για την λήξη της συνεργασίας με την Ρούλα Κορομηλά που διαμορφώνεται ως εξής: «Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει ότι έληξε η συνεργασία του με την παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά, την οποία ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία και της εύχεται ολόψυχα ότι καλύτερο για το μέλλον. Δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και αφορούν τη λήξη συνεργασίας του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON TV με την κ. Ρούλα Κορομηλά είναι μυθεύματα και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

peoplegreece.com

Related

media 1146514480145710665

Follow us


item