News-Piper

Πρωτοφανής τηλεφωνική παρέμβαση του Δημήτρη Κοντομηνά στο Happy Day: «Ντράπηκα όσο δεν έχω ντραπεί ποτέ στην ζωή μου»

Πρωτοφανή στιγμιότυπα εκτυλίχθηκαν σήμερα στον αέρα του  Happy Day,  μετά την τηλεφωνική παρέμβαση του Προέδρου του  Alpha , Δημήτρη Κον...

Πρωτοφανή στιγμιότυπα εκτυλίχθηκαν σήμερα στον αέρα του Happy Day, μετά την τηλεφωνική παρέμβαση του Προέδρου του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής, οι τόνοι ανέβηκαν στο τμήμα που μιλά ο Δήμος Βερύκιος με τον Σπύρο Λάμπρου από το ραδιόφωνο του σταθμού. Συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος, ξέσπασε με αφορμή ένα σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα για την προσφορά του ιδιωτικού τομέα και της φιλανθρωπίας των ιδιωτών στα δύσκολα χρόνια που ζούμε. «Κι αυτό μας κάνει υπερήφανους σε μια ευρωπαϊκή χώρα; Ότι η υγεία των παιδιών ενός ελληνικού νησιού εξαρτάται από την ελεημοσύνη… Να είστε περήφανοι! Για την κατάντια αυτή Δήμο μου…». Τότε επήλθε η έκρηξη και η αποχώρηση του γνωστού δημοσιογράφου που είπε: «Άσε ρε Δημητράκη! Με έχεις φλομώσει στην καμαρωτή από το πρωί! Και σε ανέχομαι! Άντε γεια σας», είπε με έντονο ύφος ο Δήμος!
Λίγο αργότερα και μετά από το διαφημιστικό διάλειμμα (δείτε στο 06:10 του βίντεο), παρενέβη τηλεφωνικά ο πρόεδρος της DEMCO, Δημήτρης Κοντομηνάς. Αξίζει να σημειώσουμε πως δεν έχουμε δει να συμβαίνει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν, με τον εκνευρισμό του προέδρου να τον κάνει να μη συγκρατείται.
Έτσι λοιπόν, παίρνοντας τον λόγο στην ροή της εκπομπής, ανέφερε: «Ντράπηκα όσο δεν έχω ντραπεί στη ζωή μου με όλα αυτά που άκουσα σήμερα από Έλληνες οι οποίοι δουλεύουν σε ένα κανάλι που προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τον κόσμο και ανθρώπους οι οποίοι από την ιδιωτική πρωτοβουλία βάζουν τα χρήματά τους, βάζουν το χρόνο τους, πηγαίνουν να κάνουν ολόκληρο ταξίδι για να δώσουν χαρά κι ελπίδα να μείνει ο κόσμος σε αυτά τα νησιά. Το κράτος δεν μπορεί να σταθεί πουθενά. Και αντί να πούμε συγχαρητήρια σε αυτόν τον άνθρωπο… Είναι ντροπή! Καθόμαστε και λέμε βλακείες! Είναι ντροπή μας να τα λέμε αυτά! Ζητήστε ένα συγγνώμη».
Τα σκληρά του λόγια δεν σταμάτησαν εκεί. Όταν η παρουσιάστρια του Happy Day επιχείρησε να δικαιολογήσει την κατάσταση, η έκρηξη του μεγάλου άντρα του σταθμού ήταν άμεση: «Τι να δικαιολογήσεις; Τα αδικαιολόγητα; Αυτή τη ντροπή την έφαγα στη μούρη εγώ σήμερα με σας! Ντροπή σας! Με τέτοιους ανθρώπους η Ελλάδα δεν θα πάει μπροστά! Με κάνατε και ντράπηκα σήμερα! Ντράπηκα με αυτά που άκουσα από εσάς! Από ανθρώπους δικούς μας, που είστε μια οικογένεια εδώ μέσα, σας προσέχουμε, έχετε κάθε μέρα το μισθό σας και λέτε βλακείες»!

Related

media 7889664951851490627

Follow us


item