News-Piper

Ακυρώθηκαν οι εκπομπές του Epsilon στη Σύρο

Το  Bravo Ρούλα  και τα  Αποκαλυπτικά  δεν θα προβληθούν από το κανάλι της Σύρου, όπως ήταν προγραμματισμένο μέχρι χτες το πρωί.

Το Bravo Ρούλα και τα Αποκαλυπτικά δεν θα προβληθούν από το κανάλι της Σύρου, όπως ήταν προγραμματισμένο μέχρι χτες το πρωί.
 Η αποχώρηση της Ρούλας Κορομηλά από το κανάλι ήταν η αρχή και παρότι είχε προγραμματιστεί ένα διαφορετικό βραδινό show, με παρουσιαστή τον Μένιο Φουρθιώτη, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.
Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για απόφαση του δημάρχου της Σύρου ο οποίος δεν ήθελε να πραγματοποιηθεί η εκπομπή χωρίς τη Ρούλα Κορομηλά ενώ στη συνέχεια έγινε λόγος για υψηλό κόστος παραγωγής αλλά και για τεχνικά προβλήματα που δεν ήταν δυνατό να επιληφθούν.
Το Peoplegreece.com επικοινώνησε με τον δήμαρχο Σύρου, κ. Γιώργο Μαραγκό, ο οποίος μας εξήγησε πως δεν τίθεται θέμα επιλογής προσώπων ούτε κάποιου παρασκηνίου. Ο λόγος είναι καθαρά οικονομικός. «Είναι γεγονός πως οι εκπομπές τελικά δε θα μεταδοθούν από τη Σύρο. Ως αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχουμε προφορική ενημέρωση από το κανάλι, για την ακύρωση ενώ περιμένουμε και γραπτή. Σε ότι αφορά την τήρηση της συμφωνίας, οι ιθύνοντες ήταν απόλυτα τυπικοί», μας διαβεβαίωσε ο Δήμαρχος του νησιού τονίζοντας πως ουδέποτε υπήρξε κάποιο πρόβλημα μεταξύ των δυο πλευρών τουναντίον το κανάλι, ως ένδειξη καλής θελήσεως, θα συνεχίσει για κάποιο διάσημα την τηλεοπτική διαφήμιση με σκοπό την προώθηση του τουρισμού στη Σύρο.
Εν συνεχεία, ο κος Μαραγκός μας μίλησε για τη φιλική σχέση που έχει με τη Ρούλα Κορομηλά, αποκαλύπτωντας πως είχαν τηλεφωνική επικοινωνία αυτές τις ημέρες. Ο δήμαρχος της πρωτεύουσας των Κυκλάδων δεν θέλησε να περάσει σε περισσότερες λεπτομέρειες αρκέστηκε μόνο να αναφέρει πως «η Ρούλα ένας άνθρωπος δημοφιλής και αγαπημένος για την Σύρο και άρρηκτα συνδεδεμένος με τον τουρισμό του νησιού, ιδιαίτερα την δεκαετία του ΄90».
Τέλος, το Peoplegreece.com επικοινώνησε και με άτομα μέσα από το κανάλι, επιβεβαιώνοντας πως η ακύρωση των εκπομπών οφείλεται σε καθαρά οικονομικούς λόγους και αυξημένουμπάτζετ. «Προσπαθήσαμε πάρα πολύ να μειώσουμε το μπάτζετ των εκπομπών ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα τόσο στις πληρωμές των εργαζομένων όσο και στις υποχρεώσεις μας αλλά κατέστη αδύνατον. Αρχικό μας πλάνο ήταν το κόστος να μην ξεπερνά τα 200.000 ευρώ όμως όσο και αν προσπαθήσαμε δεν έβγαινε το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε. Έτσι, θεωρήσαμε σόφρον, στις εποχές που διανύουμε, να ακυρώσουμε τις εκπομπές και να παραμείνουμε στην Αθήνα», μας είπε άτομο του καναλιού.
Συνοψίζοντας λοιπόν, τα «Αποκαλυπτικά», θα προβληθούν κανονικά το Σαββατοκύριακο μέσα από το studio στα Μελίσσια, ενώ το βραδινό show δεν θα πραγματοποιηθεί.

Related

media 5707437307273903542

Follow us


item