News-Piper

Παντελής Παντελίδης: Ίδρυμα στη μνήμη του τραγουδιστή από τη μητέρα του

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από τον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη και η δημιουργία ενός ιδρύματος με το όνομα του τραγουδιστή είνα...

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από τον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη και η δημιουργία ενός ιδρύματος με το όνομα του τραγουδιστή είναι στα άμεσα σχέδια της μητέρας του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η κυρία Αθηνά Παντελίδου επιθυμεί να φτιάξει το συγκεκριμένο ίδρυμα, προκειμένου να βοηθήσει νέα παιδιά που ονειρεύονται να γίνουν τραγουδιστές και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα. Τα πρώτα βήματα για το σχεδιασμό και τη λειτουργία του έχουν γίνει, ενώ η υλοποίησή τους βρίσκει σύμφωνη όλη την οικογένεια του Παντελή.
Το ίδρυμα θα ευημερεί οικονομικά από τα χρήματα των πνευματικών δικαιωμάτων που θα εισπράττουν οι κληρονόμοι του καλλιτέχνη.
«Είναι επιθυμία της κυρίας Αθηνάς και σύντομα θα υλοποιηθεί. Ο Παντελής πάντα βοηθούσε κόσμο. Έδωσε στην Ελένη Χατζίδου το τραγούδι “Χειρότερα” και ξεκίνησε αμέσως καριέρα, όπως και της Αμαρυλλίς, που ενώ ήταν τραγουδίστρια έκανε μπαμ με τις “Διαταγές”και η Ειρήνη Παπαδοπούλου απογειώθηκε με το “Ο καινούριος έρωτάς σου”…», επισημαίνουν στην εφημερίδα άνθρωποι από το περιβάλλον της οικογένεια

Related

showbiz 3829900161529391291

Follow us


item