News-Piper

Παντελής Παντελίδης: Ο αδερφός του δημοσίευσε στίχους από το καινούργιο του τραγούδι!

Ο  Παντελής Παντελίδης , δυστυχώς έχει «φύγει» από τη ζωή εδώ και τέσσερις μήνες. Κανείς δε μπορεί να ξεχάσει το «μαύρο» εκείνο πρωινό π...

Ο Παντελής Παντελίδης, δυστυχώς έχει «φύγει» από τη ζωή εδώ και τέσσερις μήνες. Κανείς δε μπορεί να ξεχάσει το «μαύρο» εκείνο πρωινό που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Οι απανταχού θαυμαστές του καλλιτέχνη έδειχναν να μην πιστεύουν τα άσχημα νέα που έκαναν αστραπιαία τον γύρο του διαδικτύου.

Τα τραγούδια του καλλιτέχνη σημειώνουν τεράστια επιτυχία και όπως όλα δείχνουν θα τα ακούει και η επόμενη γενιά. Αν και ο Παντελής δεν βρίσκεται στην ζωή η φωνή του θα κρατάει συντροφιά στο κοινό που τον αγαπάει. Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες μέρες από την δισκογραφική εταιρεία «Minos EMI», αλλά  και τον Τριαντάφυλλο  Παντελίδη, σύντομα θα κυκλοφορήσει το καινούργιο του τραγούδι με τίτλο«Θυμάμαι».
Μάλιστα, ο αδερφός του τραγουδιστή θέλοντας να μειώσει την αναμονή των θαυμαστών του Παντελή, δημοσίευσε κάποιους από τους στίχους του κομματιού.
Μέσω μιας ανάρτησης του στο Facebook μας έκανε γνωστό πως στο τραγούδι, μεταξύ άλλων θα ακούσουμε τα εξής λόγια: «Θυμάμαι στο κρεβάτι μας να δείχνεις σκεπτική, ακόμα και πλευρό γυρίζαμε και ίσως γνωρίζαμε κι  οι δύο τι θα συμβεί».
Αξίζει να σημειωθεί πως οι στίχοι γράφτηκαν τα Χριστούγεννα και τότε ο Παντελής Παντελίδης τους δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

peoplegreece.com

Related

showbiz 696927629238959449

Follow us


item