News-Piper

Η Ευγενία Μανωλίδου επιστρέφει τηλεοπτικά!

Η  Ευγενία Μανωλίδου  έχει περάσει από τον χώρο της τηλεόρασης, καταφέρνοντας να κάνει αίσθηση και να κερδίσει μια μερίδα του τηλεοπτικο...

Η Ευγενία Μανωλίδου έχει περάσει από τον χώρο της τηλεόρασης, καταφέρνοντας να κάνει αίσθηση και να κερδίσει μια μερίδα του τηλεοπτικού κοινού.

Ωστόσο, μετά από δική της απόφαση, απομακρύνθηκε από τον ρόλο της παρουσιάστριας για αρκετό διάστημα. Ο λόγος, η δεύτερη της αγάπη που είναι η μουσική, στην οποία «έριξε» όλο της το βάρος. Τις τελευταίες μέρες όμως τα Μέσα, την θέλουν να επιστρέφει τηλεοπτικά μετά από έξι χρόνια απουσίας.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» η Ευγενία Μανωλίδου «έδωσε» τα χέρια με τον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ» και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα την βλέπουμε στις οθόνες μας. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που θα έχει σχέση με την μουσική. Συγκεκριμένα είναι δημιούργημα τουΓιώργου Θεοφάνους και θα ονομάζεται «Junior Music Stars». Η παρουσιάστρια θα είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της κριτικής επιτροπής.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, μόλις βρεθούν όλα τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το show θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Related

media 702076990283361281

Follow us


item