News-Piper

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε πότε παντρεύτηκε

Σε μία ιδιαίτερη αποκάλυψη προχώρησε σήμερα η  Ελένη Μενεγάκη  κατά την διάρκεια της εκπομπής της, μιλώντας για γάμους.

Σε μία ιδιαίτερη αποκάλυψη προχώρησε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη κατά την διάρκεια της εκπομπής της, μιλώντας για γάμους.

Συγκεκριμένα, αν και δεν το συνηθίζει, αναφέρθηκε στον γάμο της .... Αφορμή στάθηκε η παρουσίαση που είχε για νυφικά μακιγιάζ.
Όταν λοιπόν ο καλεσμένος της, τής εξήγησε πως τον Αύγουστο δεν θα μπορούν να τον επισκεφθούν οι όποιες ενδιαφερόμενες, η παρουσιάστρια είπε: «Τον Αύγουστο δεν παντρεύονται οι γυναίκες! Δεν γίνονται γάμοι, δεν θυμάμαι το λόγο πάντως δεν γίνονται γάμοι τον Αύγουστο. Η εκκλησία ανοίγει μόνο για τους πιστούς και για τίποτα άλλο. Οι γάμοι γίνονται φανατικά μέχρι τέλος Ιουλίου και φυσικά τον υπέροχο Σεπτέμβρη και ακόμη πιο υπέροχο Οκτώβρη για να έχετε και την εκκλησία μόνοι σας! Σας έχει τύχει ποτέ σε γάμους να τρέχει ο ένας γάμος μετά τον άλλο και να λένε: “Τελειώνετε! Τελειώνετε!” Εγώ το έχω πετύχει αυτό». Εν συνεχεία επεσήμανε: «Και γι’ αυτό και όταν… τότε… Δευτέρα το κάναμε ολομόναχοι!».
Πολλοί υποστηρίζουν πως αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο που είχε γίνει Δευτέρα, αλλά όπως επεσήμαναν στο "Με το καλημέρα" , εκεί δεν ήταν ολομόναχοι, άρα μήπως αναφερόταν στον γάμο της με τον Ματέο;

Related

showbiz 3459712388668530318

Follow us


item