News-Piper

Χώρισε μετά από τρεις μήνες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Έρωτας ήταν και… πάει!

Έρωτας ήταν και… πάει!
Μετά από τρεις μήνες σχέσης με τον Γιώργο Κοτσοβό κι αφού τους απαθανάτισαν μαζί εντός και εκτός νυχτερινών κέντρων, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι πάλι μόνη!
Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η σχέση είδε το φως της δημοσιότητας στα τέλη του Μάρτη, όταν η παρουσιάστρια και ο εργολάβος κατασκευαστικών έργων έγιναν «τσακωτοί» σε τρυφερά ενσταντανέ, σε νυχτερινό κέντρο. Έκτοτε δεν έλειψαν οι βόλτες στα νότια προάστια της Αθήνας, ενώ η Κωνσταντίνα πέρασε το Πάσχα μαζί με τον Γιώργο και την οικογένειά του, στο Πόρτο Χέλι.



Κι ενώ οι κοινές φωτογραφίες εμφανίζονταν σε εβδομαδιαία βάση, το περιοδικό «You» αναφέρει πως η σχέση…σχόλασε και, μάλιστα, με απόφαση της Κωνσταντίνας! Κατά το δημοσίευμα, η ασυμφωνία χαρακτήρων και, κυρίως, τα ωράρια του επιχειρηματία, έφεραν εντάσεις, ενώ η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να ακολουθήσει τους εξαντλητικούς ρυθμούς του σέξι γόη στη… νυχτερινή διασκέδαση!
130416210803_3987.jpgspiropoulou-gomenos-hello2.jpg
Παράλληλα, πηγή από το περιβάλλον της Κωνσταντίνας διαψεύδει διαδικτυακές φήμες, σύμφωνα με τις οποίες καβγάδισαν επειδή ο Γιώργος αποφάσισε να ταξιδέψει μόνος στην Κομοτηνή για την ορκωμοσία ενός ξαδέρφου του και επισημαίνει πως δεν υπήρξε θέμα επ' αυτού, καθώς είχαν συζητήσει προ πολλού την πρόθεσή του να παραστεί στην τελετή οικογενειακώς. 

star.gr

Related

hot 3417894986375588882

Follow us


item