News-Piper

Εκτός Alpha η Κατερίνα Καινούργιου

«Φρένο» στην Κατερίνα Καινούργιου έβαλε ο Alpha για την επόμενη σεζόν.

«Φρένο» στην Κατερίνα Καινούργιου έβαλε ο Alpha για την επόμενη σεζόν.


Μετά το πρόωρο τέλος του «Λόγω TiVis» (το οποίο έριξε αυλαία νωρίτερα από τις άλλες εκπομπές του καναλιού της Κάντζας) το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας είναι… «στον αέρα».

Και μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου όταν αποχαιρετούσε τους τηλεθεατές του «Λόγω TiVis» να άφηνε εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί πως από του χρόνου θα την ξαναδούμε στον Alpha (να κάνει κάτι διαφορετικό), ωστόσο το κανάλι φαίνεται πως έχει άλλα σχέδια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σταθμός ενοχλήθηκε από αυτή της την κίνηση και της διεμήνυσε πως προς το παρόν δεν «χωρά» στα πλάνα που έχουν για την νέα σεζόν, συνεπώς δεν έχουν κάτι (νέο) να της προτείνουν.
Μάλιστα την προέτρεψαν αν έχει δεχτεί άλλες επαγγελματικές προτάσεις να τις συζητήσει.
Ωστόσο το κανάλι της άφησε, όπως αναφέρει το star, και ένα «παραθυράκι» ανοιχτό, τονίζοντας πως αν μέχρι τα τέλη Αυγούστου υπάρξουν αλλαγές και προκύψει κάτι διαφορετικό, ή βρεθεί ένα concept που της ταιριάζει, τότε θα το συζητήσουν εκ νέου.
Προς το παρόν πάντως η Κατερίνα Καινούργιου είναι «απελευθερωμένη» από τον Alpha, ενώ ακόμα και αν βρεθεί κατάλληλο concept για εκείνη, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχει τον πρώτο ρόλο, αλλά δεύτερο ή τρίτο.
youweekly.gr

Related

media 1284856032170819342

Follow us


item