News-Piper

Εξορίζεται από το χωριό ο 14χρονος που σκότωσε τον Τάσο-Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

​Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 14χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε με μαχαίρι τον συμμαθητή του, Τάσο, στη Γέφυρα Θεσσαλονί...

​Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 14χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε με μαχαίρι τον συμμαθητή του, Τάσο, στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός δράστης θα πρέπει να παρακολουθείται από ειδικούς ψυχολόγους, ενώ του απαγορεύτηκε η μετάβαση και η παραμονή του στο χωριό όπου διέμενε, στην Γέφυρα Θεσσαλονίκης.
Στους περιοριστικούς όρους περιλαμβάνεται και η ανάθεση υπεύθυνης επιμέλειας στους γονείς.

Σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα, στους ανήλικους κάτω των 15 ετών δεν επιβάλλεται το μέτρο της προσωρινής κράτησης αλλά και όταν η υπόθεση τους οδηγηθεί στο ακροατήριο δεν προβλέπεται ο εγκλεισμός τους σε κατάστημα κράτησης νέων.
Ο 14χρονος δυόμιση ώρες κατέθετε στην ανακρίτρια, ενώ επέμεινε στην αρχική του θέση πως είχαν συχνές διαφωνίες και καυγάδες με τον Τάσο. Μίλησε ξανά για μπούλινγκ και έτσι δικαιολόγησε την πράξη του.
Μάλιστα κάποια στιγμή ζήτησε μια μικρή διακοπήΤραγική φιγούρα η μητέρα του, η οποία μόλις είδε τον γιο της ξέσπασε σε λυγμούς!

star.gr

Related

police 8147916016479995546

Follow us


item