News-Piper

Μετά το άκυρο του Αντ1 η Καινούργιου στο «Ε»;

Βαδίζει σε άλλη τηλεοπτική στέγη η Κατερίνα Καινούργιου. Αφού τελικά στον Alpha αποφάσισαν πως δεν θέλουν να την αξιοποιήσουν κάπου και ...

Βαδίζει σε άλλη τηλεοπτική στέγη η Κατερίνα Καινούργιου. Αφού τελικά στον Alpha αποφάσισαν πως δεν θέλουν να την αξιοποιήσουν κάπου και τα στελέχη του Αντ1 της έριξαν άκυρο μιας και δεν έχουν χρόνο να δουν κάτι άλλο πέρα απο τους παρουσιαστές που ήδη έχουν στο «μαντρι τους» η παρουσιάστρια ξεκίνησε συζητήσεις με το Έψιλον.
Άλλωστε σας είχαμε γράψει ότι σκοπέυει αυτή την εβδομάδα να συναντηθεί με στελέχη τηλεοπτικών σταθμών για το μέλλον της.
Και κάπως έτσι έγινε η κέντα. Με την Διοίκηση του alpha να περιμένει απλά να λήξει το συμβόλαιό της σε έναν μήνα περίπου για να την αποδεσμεύσει και με την Κατερίνα να έχει άγχος… μεγάλο άγχος για το μέλλον της… έγινε το πάντρεμα.
Στο κανάλι του Περιστερίου αναζητούσαν νέα πρόσωπα για να φτιάξουν το Σαββατοκύριακο και ο πολυμήχανος Μένιος φρόντισε για την επαφή. Μαθαίνω λοιπόν πώς η Κατερίνα οδεύει προς Έψιλον μεριά για διημεράκι. Συζητάνε για Σαββατοκύριακο και εκεί βλέπω να καταλήγει. Αν βεβαίως το δίδυμο που σας έγραψα Κρατερός- Καραβάτου κάνουν πρωινό καθημερινό.

Related

media 7967048173973522144

Follow us


item