News-Piper

Μαριέττα Χρουσαλά: Η συνάντηση της με τους Ryan Gosling και Russell Crowe

Για την εμπειρία της στις Κάννες μίλησε on camera η Μαριέττα Χρουσαλά στην παρουσίαση της νέας της κολεξιόν με τα σανδάλια που σχεδιάζε...


Για την εμπειρία της στις Κάννες μίλησε on camera η Μαριέττα Χρουσαλά στην παρουσίαση της νέας της κολεξιόν με τα σανδάλια που σχεδιάζει, ενώ αποκάλυψε και πώς βρέθηκε εκεί.

Η πρώην «Σταρ Ελλάς» και μητέρα δυο παιδιών, περπάτησε στο Κόκκινο Χαλί του 69ου Φεστιβάλ  τραβώντας πάνω της όλα τα βλέμματα με τις εκθαμβωτικές haute couture τουαλέτες που φόρεσε, και οι δυο δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη. Ωστόσο στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram, δεν εξήγησε ως τι εμφανίστηκε στο red carpet, όπου συνήθως βλέπουμε ηθοποιούς μεγάλου βεληνεκούς αλλά και μοντέλα εν ενεργεία.
160516083104_4084.jpg
Μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε πως «ήταν φανταστική εμπειρία!» ενώ αποκάλυψε πώς βρέθηκε ανάμεσα στην αφρόκρεμα των celebrities.

«Τυγχάνει να έχουμε κάποιους φίλους που είναι στο χώρο. Έτυχε να έχουν πρόσβαση στην ταινία, να έχουν συμμετάσχει σαν cast κτλ. Νομίζω ότι όλοι θα αποδεχόντουσαν μια πρόσκληση για να πάνε σε μια επίσημη πρεμιέρα με όλους αυτούς τους σταρ του Χόλιγουντ» εξήγησε.
Μάλιστα, αποκάλυψε επίσης πως «συνάντησα τον Ράσελ Κρόου και τον Ράιαν Γκόσλινγκ. Τους είχα δίπλα μου».
Την ίδια ώρα, η Μαριέττα Χρουσαλά ξεκαθάρισε πως μένει πλέον στο εξωτερικό  όχι όμως  στο Μαϊάμι, όπως έχει γραφτεί αλλά στο Λονδίνο.

Related

showbiz 7578710785031578165

Follow us


item