News-Piper

Καβγάς άνευ προηγουμένου στο "NaMaste"...

Ένα απίστευτο τηλεοπτικό καυγά άνευ προηγουμένου παρακολουθήσαμε σήμερα στο "NaMaste" ...

Ένα απίστευτο τηλεοπτικό καυγά άνευ προηγουμένου παρακολουθήσαμε σήμερα στο "NaMaste" ...
O Νίκος Γκάνος ρώτησε τον Νάσο Γουμενίδη που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή για να σχολιάσει την showbiz:«Το ‘χω πολύ μεγάλη απορία. Πως μπορείς να συνυπάρχεις με άτομα, που έχεις γράψει τόσο αρνητικά σχόλια στα όρια της κακοήθειας; Όπως για μένα, την Έλενα και την Χριστίνα;»και εκείνος απάντησε: «Δεν είναι θέμα κακοήθειας, είναι θέμα κριτικής. Πώς επικαλείσαι το blog μου αφού δεν το έχεις διαβάσει;».
«Μου έχουν πει και πράγματα και μάλιστα ότι κάθεσαι και σβήνεις και σχόλια μετά» αποκρίθηκε ο Νίκος Γκάνος.
«Με φέρανε εδώ για να απολογηθώ σε κάποιον κύριο, ο οποίος υποτίθεται έχω κάνει  κριτική» αναρωτήθηκε ο Νάσος Γουμενίδης....
Στη συζήτηση πήρε μέρος και η Έλενα Ασημακοπούλου, η οποία υποστήριξε ότι όταν έγραψε κάτι για εκείνην, δεν την πήρε τηλέφωνο να το διασταυρώσει και αναγκάστηκε να του τηλεφωνήσει εκείνη.
«Το να χρησιμοποιείτε την τηλεοπτική σας δύναμη για να μου “την πείτε” στον αέρα, το μόνο που κερδίζετε είναι να γίνετε καραγκιόζηδες παραπάνω!» τόνισε ο Νάσος Γουμενίδης.
Σε όλο το καβγά, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να μην πάρει το μέρος κανενός και να αρκεστεί να πει ότι κι εκείνη έχει δεχτεί κριτική από τον Νάσο Γουμενίδη αλλά το έχει λύσει μαζί του, παίρνοντάς τον τηλέφωνο.
Τα σχόλια δικά σας!!!!

Related

media 7937362043965364252

Follow us


item