News-Piper

Ο γάμος της χρονιάς έγινε! Η Eva Longoria και ο José Antonio Bastón παντρεύτηκαν!

Την εβδομάδα που μας πέρασε,  σας ενημερώσαμε για τον γάμο  που θα γινόταν το σαββατοκύριακο που διανύουμε. Η  Eva Longoria  φόρεσε το μ...

Την εβδομάδα που μας πέρασε, σας ενημερώσαμε για τον γάμο που θα γινόταν το σαββατοκύριακο που διανύουμε. Η Eva Longoria φόρεσε το μαγευτικό νυφικό της και παντρεύτηκε τον αγαπημένο της JoseBaston.

Για τρίτη φορά ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για να ενωθεί με τα ιερά δεσμά, με τον καλό της. Το ζευγάρι εδώ και έξι μήνες είχαν αρραβωνιαστεί, άρα το επόμενο βήμα ήταν αναμενόμενο.
Παρόλο του ότι ήθελαν ο γάμος τους να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν τα κατάφεραν καθώς οι πρώτες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν ήδη.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Μεξικό. Πρόσωπο από το περιβάλλον της ηθοποιού αποκαλύπτει στο PEOPLEπως οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους 200 και ότι όλα κινήθηκαν σε πολύ ρομαντικό κλίμα. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Al Rojo Vivo, το ζευγάρι ορκίστηκε αιώνια αγάπη, μπροστά από μια λίμνη και ένα τεράστιο λευκό σταυρό!
Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες:





peoplegreece.com

Related

wedding 1632437505223484878

Follow us


item