News-Piper

Eurovision 2016: Η δεύτερη πρόβα των Argo και η οριστική εμφάνιση που θα κάνουν στον ημιτελικό

Η 10η Μαΐου και ο ημιτελικός της  Eurovision , πλησιάζουν και οι προετοιμασίες των  Argo  είναι πυρετώδεις. Πριν λίγες ώρες το ελληνικό ...

Η 10η Μαΐου και ο ημιτελικός της Eurovision, πλησιάζουν και οι προετοιμασίες των Argo είναι πυρετώδεις. Πριν λίγες ώρες το ελληνικό συγκρότημα, ανέβηκε στην σκηνή του «Globe Arena» της Στοκχόλμης και έκανε τη δεύτερη πρόβα για το Utopian Land.

Όπως φαίνεται, αυτή θα είναι και η οριστική εμφάνιση που θα κάνουν τη βραδιά του ημιτελικού. Όπως θα δείτε από το βίντεο που ακολουθεί, η ελληνική αποστολή αυτή τη φορά εμφανίστηκε με τις κοπέλες ντυμένες στα λευκά με ολόσωμες αέρινες φόρμες και τα αγόρια να φορούν άσπρα και καφέ φαρδιά παντελόνια τύπου σαλβάρι. Σημαντικό είναι πως από την σκηνή δεν έλειπαν η ποντιακή λύρα και το τύμπανο.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του τραγουδιού, οι Βλαδίμηρος Σοφιανίδης, Χριστίνα Λαχανά, Κώστας Τοπούζης, Αλέκος Παπαδόπουλος, Μαρία Έλμπρους και Βασίλης Ρόξενος χόρευαν, είτε μόνοι τους, είτε σε ζευγάρια.
Εντυπωσιακό είναι πως στο τέλος του τραγουδιού, ο χορευτής, Βασίλης Ρόξενος βγάζει το μπλουζάκι του και μένει γυμνός από τη μέση και πάνω.

Related

showbiz 9099378809091650743

Follow us


item