News-Piper

Γιάννης Αγγελάκης: Η αδερφή του διαψεύδει όσα ακούστηκαν για το θάνατό του και συγκλονίζει με την περιγραφή για τον τρόπο που τον βρήκε νεκρό

O αναπάντεχος θάνατος του  Γιάννη Αγγελάκη  είχε προκαλέσει σημαντική αίσθηση στον χώρο της showbiz, με πολλούς να μην πιστεύουν στο ά...

O αναπάντεχος θάνατος του Γιάννη Αγγελάκη είχε προκαλέσει σημαντική αίσθηση στον χώρο της showbiz, με πολλούς να μην πιστεύουν στο άκουσμα της είδησης.

Πολλά ειπώθηκαν για τις συνθήκες που βρέθηκε νεκρός ο γνωστός makeup artist και ηθοποιός. Ωστόσο όπως φαίνεται ελάχιστα εξ αυτών έχουν βάση. Σχετικά με τις ανακρίβειες τοποθετήθηκε δημόσια η αδερφή του Γιάννη, Κατερίνα Κατσικογιάννη μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στη Ζήνα Κουτσελίνη και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
«Έχουν ειπωθεί πολλές ανακρίβειες. Δεν σπάστηκε καμία πόρτα. Ο Γιάννης δεν είχε καμία ερωτική απογοήτευση. Κατέβηκα σπίτι και δεν μπορούσα να ανοίξω με τα κλειδιά. Φώναξα κλειδαρά και τον βρήκα στο κρεβάτι του σαν να κοιμάται. Έσβησε το μωρό μου στον ύπνο του», περιέγραψε με λεπτομέρειες η αδερφή του άτυχου καλλιτέχνη.
Μάλιστα εκτός αυτού, εξήγησε πως δεν έχει λογική και νομική υπόσταση το φημολογούμενο «σπάσιμο πόρτας» από τη σπιτονοικοκυρά, που ακούστκε. «Πήγα κάτω, χτύπαγα, δεν άνοιγε. Το σκυλί του γάβγιζε, τα κλειδιά του ήταν από πίσω και για αυτό φωνάξαμε κλειδαρά», ανέφερε στην δημοσιογράφος της εκπομπής.
Σχετικά με τη σημαντική της κίνηση, να μην  δεχτεί στεφάνια, αλλά τα λεφτά να πάνε στο Χαμογελο του Παιδιού, η Κατερίνα Κατσικογιάννη εξηγεί: «Δική μου απόφαση είναι, γιατί το κομμάτι από εδώ και πέρα είναι ένα ανούσιο πράγμα. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν θέματα και ιδίως αυτή την περίοδο. Οι φαμφάρες με τα στεφάνια αφορά τι θα δείξουμε στον άλλο, εμένα δεν με αφορά αυτό».
Τέλος, εμφανώς συγκινημένη και με φωνή που έσπαγε δήλωσε: «Αυτό να κρατήσετε από το Γιάννη: Να αγαπάμε και να δείχνουμε στους ανθρώπους που μας αγαπάνε την αγάπη μας εν ζωή. Να είμαστε πλήρεις».

peoplegreece.com

Related

showbiz 682125927561735274

Follow us


item