News-Piper

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ετοιμάζει εκπομπή με τη σύντροφο και τον κολλητό του

« Δεν στεναχωρήθηκα. Μου φάνηκε άδικο! », είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για το κόψιμο του «Spata Live», ενώ αποκάλυψε ότι, μία εβδομάδα αργ...

«Δεν στεναχωρήθηκα. Μου φάνηκε άδικο!», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για το κόψιμο του «Spata Live», ενώ αποκάλυψε ότι, μία εβδομάδα αργότερα, έφαγε φρίκη και έτρεμαν τα χέρια του, αλλά και πως ετοιμάζει εκπομπή με τη σύντροφό του και τον κολλητό του!

Σχεδόν δύο μήνες μετά το πρόωρο φινάλε του «Spata Live», ο παρουσιαστής ανέφερε, σε συνέντευξή του στο «The 2Night Show», πως «η εκπομπή μπορεί να μην είχε τα απαιτούμενα νούμερα, αλλά είχε μια ανοδική πορεία. Είμασταν άπειροι, όπως και οι άνθρωποι που επιλέξαμε να είναι κοντά μας, το οποίο ήταν ωραίο γιατί πίστευα ότι θα αναδειχθούν οι ρόλοι. Πίστευα και στη συνεργασία μου με την Μαίρη και στα παιδιά».
«Ένιωσα ότι ήταν άδικο γιατί είχε ανοδική πορεία. Μέσα σε τέσσερις μήνες, από το 10, φτάσαμε στο 14, πιάσαμε και το 18, πέσαμε και στο 12. Τώρα που έχει τελειώσει θα μιλήσω για τα νούμερα, για τα οποία δεν μ’ αρέσει να μιλάω κατά την διάρκεια μιας προσπάθειας. Έπεφτε η αλήθεια είναι, είμασταν μια τρυπίτσα στα νούμερα», συνέχισε ο Δημήτρης και πρόσθεσε: «αν ήταν οι συνθήκες και οι εποχές διαφορετικές, αυτή η εκπομπή άξιζε μια ευκαιρία. Ήταν δίκαιο από πλευράς καναλιού, αλλά άδικο σαν κατάσταση».
Παράλληλα, ο παρουσιαστής παραδέχθηκε ότι του πήρε μία εβδομάδα για να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί και ανέφερε: «έφαγα φρίκη! Από τις πανελλήνιες είχα να το πάθω αυτό. Έτρεμαν τα χέρια μου! Εκείνη την εβδομάδα τα έβαλα όλα κάτω  και είπα ότι μπορεί να μην είμαστε όλοι για την τηλεόραση. Αλλά αυτή την εβδομάδα αποφάσισα να συνεχίσω, να προσπαθήσω».
Τέλος, όπως αποκάλυψε, με βάση το «Ougachallenge», κατέθεσε πιλότο στον ΑΝΤ1, με τη σύντροφό του, Ιλένια Ουίλιαμς στη συντακτική ομάδα και τον κολλητό του, Σταμάτη Din Dan Done, στο πλευρό του.

Related

media 386575076805629473

Follow us


item