News-Piper

Τι λέει ο γιατρός του Κώστα Κόκλα για την κατάσταση της υγείας του

Στο Νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», στη Θεσσαλονίκη, παραμένει μετά τη χειρουργική επέμβαση αγγειοπλαστικής ο Κώστας Κόκλας.

Στο Νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», στη Θεσσαλονίκη, παραμένει μετά τη χειρουργική επέμβαση αγγειοπλαστικής ο Κώστας Κόκλας.
Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε το απόγευμα της Κυριακής, εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς υπέστη έμφραγμα στο Ράδιο Σίτυ της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της παράστασης «Γαμπροί για πούλημα», όπου πρωταγωνιστεί. 

Ο ηθοποιός αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και είχε έντονη εφίδρωση. Αφού ολοκλήρωσε τη σκηνή του, οι πόνοι έγιναν αφόρητοι με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι του να διακόψουν την παράσταση.  Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνάδελφοι του αγαπημένου ηθοποιού, ανέβηκαν στη σκηνή να ζητήσουν βοήθεια από κάποιον γιατρό, που ήλπιζαν να βρίσκεται ανάμεσα στο κοινό. Η τύχη ήταν με το μέρος τους και πράγματι, ένας γιατρός έτυχε να παρακολουθεί την παράσταση, ο οποίος παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον ηθοποιό και ζήτησε να καλέσουν το ασθενοφόρο.

Ο συντονιστής διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος»,Γιάννης Τσούνος, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του αγαπητού ηθοποιού. Σύμφωνα με τον γιατρό του, ο Κώστα Κόκλας αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Πέμπτη, ενώ υποστήριξε πως θα μπορέσει να επιστρέψει πλήρως στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις...

Στο πλευρό του διαρκώς βρίσκεται ο καλός του φίλος και συνεργάτης, Μάνος Ιωάννου....

Related

showbiz 143901072809508532

Follow us


item