News-Piper

«Στα Καλά Καθούμενα»: Η αποκάλυψη για το νεογέννητο, η συγκίνηση του Κρατερού και η «αντικαταστάτρια» της Κατερίνας

Την Τετάρτη 11 Μάιου, η  Κατερίνα Καραβάτου   έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της , καρπό του έρωτα της με τον  Κρατερό Κατσούλη .

Την Τετάρτη 11 Μάιου, η Κατερίνα Καραβάτου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτα της με τον Κρατερό Κατσούλη.

Η γλυκιά παρουσιάστρια βρίσκεται ακόμη στο μαιευτήριο και όπως είναι λογικό θα απουσιάσει από τα επαγγελματικά της καθήκοντα για κάποιο χρονικό διάστημα. Σήμερα, στην εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα»για να καλύψει την απουσία της Κατερίνας, βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου.
Φυσικά, η εκπομπή ξεκίνησε με τον Κρατερό Κατσούλη, ο οποίος δε μπορεί να κρύψει την χαρά του. Χωρίς να λέει πολλά, αναφέρθηκε στην γέννηση του γιου του, λέγοντας: «Είχαμε την γέννηση του παιδιού μας».
Αμέσως μετά ξεκίνησαν τα «πειράγματα» από τους συνεργάτες του παρουσιαστή, τονίζοντας το πόσο «χαζομπαμπάς» είναι. Η Όλγα Λαφαζάνη μάλιστα, αποκάλυψε πως το νεογέννητο μοιάζει απίστευτα στην Κατερίνα Καραβάτου.
Τέλος, οι συνεργάτες της εκπομπής ετοίμασαν ένα βίντεο έκπληξη, στο οποίο πρωταγωνιστές ήταν ο Κρατερός και η Κατερίνα. Μια μικρή αναδρομή στον έρωτα τους και τη ζωή τους. Ο παρουσιαστής δε μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση του, τονίζοντας πως αν αυτός συγκινήθηκε η σύζυγος του σίγουρα κλαίει βλέποντας το από το μαιευτήριο.

Related

pregnancy/kids 7045055561443852085

Follow us


item